cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Oneui sürümünü nasıl yükselte bilirim (mevcut oneui sürümüm 2.0)

(Topic created on: 05-19-2023 02:05 PM)
370 Views
catman891
Active Level 2
Options
Diğer

En kötü 3.0 a yükseltebilsem bile iyi 

(Telefon m20)

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ben006
Expert Level 5
Diğer
Malesef 3.0 andorid 11 ile gelen ozelik sizin ciyaz 2 guncelleme polikasinda kaldigi icin malesef alamasiniz

View solution in context

Solution
Tekno Kedi
Active Level 6
Diğer
Galaxy M20,Android 8.1 ile çıktığı için One UI 3 alamayacak.Android 9,One UI 1,Android 10 ise One UI 2,One UI 3 Android 11 olduğundan güncelleyemiceksiniz.Çünkü sizin telefon Android 10 ve sizin telefonunuzun son os güncellemesi.Tek çözüm üst model bir samsung telefon almak.

View solution in context

9 Comments
Solution
ben006
Expert Level 5
Diğer
Malesef 3.0 andorid 11 ile gelen ozelik sizin ciyaz 2 guncelleme polikasinda kaldigi icin malesef alamasiniz
ben006
Expert Level 5
Diğer
Yakin zamanda guvenlik guncellemesi de bitecek
catman891
Active Level 2
Diğer
Neden diye sorar iseniz geride olmak can sıkıcı ayrıca çok istediğim bazı özellikler yok ayrıca yeni telefon al falan demeyin durumum pek iyi değil seçimlerden sonra bakacağım
ben006
Expert Level 5
Diğer
Malesef omrunu tamamladi o ciyaz guncelleme konusunda
catman891
Active Level 2
Diğer
😥
Solution
Tekno Kedi
Active Level 6
Diğer
Galaxy M20,Android 8.1 ile çıktığı için One UI 3 alamayacak.Android 9,One UI 1,Android 10 ise One UI 2,One UI 3 Android 11 olduğundan güncelleyemiceksiniz.Çünkü sizin telefon Android 10 ve sizin telefonunuzun son os güncellemesi.Tek çözüm üst model bir samsung telefon almak.
catman891
Active Level 2
Diğer
Tmm teşekkürler
Tekno Kedi
Active Level 6
Diğer
Bir şey değil
Şeyhmusöz
Active Level 8
Diğer
Kardeşim bence android 10 oneiui 2.0 daha iyi çünkü şuanki amdroid sürümlerinde kasma var sürümün güzel bence ama eğer dersen yüksek sürüm istiyorum o zaman yeni telefon almak samsung yada root la yukseltilirmi bilmiyorum onuda sormak lazım