Original topic:

OneUI 8.5

(Topic created on: 3 weeks ago)
182 Views
Muhammed_S25FE
Active Level 5
Options
Diğer

Esselâmualeyküm arkadaşlar. Bir süredir aklımda olan bir düşünceyi sizlerle paylaşmak istedim. Ne zaman büyük bir güncelleme gelecek olsa o güncellemeye yakın en fazla 1 ay önce Samsung'un bazı uygulamaları büyük güncelleme'ler alıyor. Bana göre en dikkat çekenl'er; Samsung Müzik ve Browser. İlk güncelleme alan uygulamalar bunlar. Güncelleme zamânı yaklaştıkça da Members, Galeri ve diğer uygulamalara da güncelleme geliyor ve bu da demek oluyor ki güncelleme için çok da bi zaman kalmadı ve en fazla 1 ay'a gelir diye düşünüyorum. Ertelense bile tahminimce Mayıs ay'ının en geç 2. haftası'nın başı OneUI 8.5 BİZLERLE! Sizler ne düşünüyorsunuz?

image
Bakın! Bu Samsung Müzik ve Browser'ın simgeleri bile değişti ve bu değişimler, genelde büyük güncellemeler aldığı ya da alacağı zaman olur.

21 Comments
Hil15
Active Level 1
Diğer
Samsung s24 ultra 8.5 güncelleme gelmiyor neden acaba?
0 Likes
Trovn
Active Level 3
Diğer
Daha kimsede yok. Beklemeniz gerek mayısa kadar
0 Likes
Diğer
Zannedersem şu anda sadece S25 Ultra da var. Ama bu Mayıs ay'ında sizlere ve bizlere bu güncelleme sunulur.
0 Likes
Hil15
Active Level 1
Diğer
Teşekkür ederiz
0 Likes
Diğer
Rica ederim. 😊
0 Likes
Hil15
Active Level 1
Diğer
Bu yazı tipi desteklenmiyor. Yazı tipi sağlayicıyla bağlantıya geçin Bu yazı tipi kaldıılsIn mi? Diyor neden ?
0 Likes
Diğer
Bilemiyorum ama ekran görüntüsü alıp Members üzerinden paylaşman senin için daha iyi olur. Daha önce bu sorunu yaşayan farklı kullanıcılar da olabilir ve sana çözüm sunabilirler.
0 Likes
Hil15
Active Level 1
Diğer
Nasıl bilmiyorum ki
0 Likes
Diğer
Şu destek simgesini üzerinde ki Mavi Simgeye tıkla ve gönderi oluşturup paylaşırsan olur.1776071298088.jpg
0 Likes