cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7, AOD ve Kilit ekranı için ayrı bildirim ayarları sunacak📱👇

(Topic created on: 10-02-2024 12:14 PM)
666 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
One UI 7, Her Zaman Açık Ekran (AOD) ve kilit ekranındaki bildirimleri yönetmek için bazı heyecan verici güncellemeler getirecek.

Son zamanlarda bir kullanıcı, Galaxy S24 Ultra akıllı telefondaki bildirim simgelerini AOD'den kaldıramama konusundaki endişelerini dile getirdi. Good Lock'un LockStar özelliğini kullanarak bunları özelleştirmeye çalıştıktan sonra bile, bildirim simgesi hala AOD'de görüntüleniyordu.

Şu anda, AOD ve kilit ekranındaki bildirimlerin ayarları Galaxy S24 akıllı telefonlarda bağlantılıdır. Bu, kilit ekranı bildirimlerindeki herhangi bir değişikliğin AOD'yi de etkilediği anlamına gelir.

Birçok kullanıcı bunu sinir bozucu buldu çünkü AOD'larını ayrı ayrı özelleştirmek istiyorlar ancak bunu yaparken zorluklarla karşılaştılar.

Neyse ki Samsung sorunu kabul etti ve topluluk moderatörü, kalıcı bildirim simgelerinin LockStar AOD düzenlemesinden öncekiyle aynı kalmasından kaynaklanan sorunlar için özür diledi.

İyi haber şu ki, One UI 7 güncellemesiyle Samsung, AOD ve kilit ekranındaki bildirimler için ayrı ayarlar sunacak. Bu, kullanıcıların nihayet her ekranı ayrı ayrı özelleştirme yeteneğine sahip olacağı anlamına gelir. Kilit ekranını etkilemeden AOD'nizde hangi bildirimlerin gösterileceğini veya gizleneceğini seçebilirsiniz, ancak yalnızca bir sonraki işletim sistemi güncellemesinden sonra bu olacak.

image
Samsung 

Kaynak: SammyFans 

8 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Çok güzel olmuş. Ben samsung'a bir ara one ui 7 için bir öneride bulunmuştum modlar da iletmişti. Umarım kilit ekranına iphone'daki gibi önceden hazırladığımız kısayol duvar kağıtları gelir.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Umarım kardeşim 😊 🙏 👍 keşke sadece bir kez bile olsa bizim moderatörlerimizde bir kullanıcının gönderisine bu şekilde detaylı cevap yazsa ne güzel olur 🙏 🖤

Bu tarz haberleri hep yurtdışındaki moderatörlerden öğreniyoruz ve bu üzücü gerçekten 🥺
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Herhalde Samsung Türkiye ekibi modların bize otomatik cevap şekilde cevap vermelerini istiyor. Keşke yurtdışında ki modlar gibi bizim modlar da detaylı mesaj yazsa 😑
Anonymous
Not applicable
Diğer
Eskiden zaten arkadaş gibilermiş üyelerle o zamanlara yetişemedim ona üzülüyorum en çok
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Eski prime dönem zamanlarında bende forum'a daha katılmamıştım 😕
Anonymous
Not applicable
Diğer
Diğer forumlar da ( hangisi olduğu belli ) modlar sana hem konuda hemde dm de merhaba günaydın nasılsın bile yazıyor hal hatır soruyor fotoğraf yukluyorsun harika olmuş diyor sen düşün gerisini ki bunu bizim burdaki modlar yapsa en güzelini en iyisini yaparlar 🖤 bunu onlar da biliyor çünkü seviliyorlar
yns21fe
Expert Level 2
Diğer
İşte biz bir şey sorunca da ezberden kopyala yapıştır cevap veriyorlar.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Şu yukarıda ki şeyi yapmak ne kadar zor olabilir ki Allah aşkına söyle lütfen 🙏 Haa konular hakkında detaylı bilgi bilmeyebilirler buna eyvallah çünkü sonuçta herşeyi bilmeleri her konuya detaylı bilgi vermeleri gerekmiyor ki öyle bir şey de yok zaten ama arada bir en azından yapabilirler bunu