cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ONE UI 7 Çıkış Tarihi Hakkında Spekülasyonlar

(Topic created on: a month ago)
458 Views
akaMiralay
Active Level 3
Options
Diğer

Selamlar millet.

Türk forumunda ONE UI7'nin direkt bu gece yayınlanacağını, S24'ün sabaha ONE UI7 ile uyanacağını söyleyenler var fakat yabancı forumlar ve Reddit asla böyle bir şeyi söylemiyor.

Onlara göre S serisi Şubat ortasında başlayacak. Ve Şubat ortasında ilk S24 ile başlayacak ardından sıra sıra S23 ve S22. Yani Mart'a kadar S dışında güncelleme olmayacağını belirtiyorlar. Alta bir kaynakta bırakacağım.

Ne diyorsunuz?

11 Comments
TRsactava60
Active Level 5
Diğer
O kadar bekliceklerini düşünmüyorum one ui7 yarın gelmezse şubatın ilk haftası gelir diye düşünüyorum
akaMiralay
Active Level 3
Diğer
Bütün yabancı forum tam tersini belirtiyor hocam. Şubat ortası olacağını belirtiyorlar. Fakat benimde iyimserliğim Şubatın ilk haftası için.
abdullah2104
Active Level 4
Diğer
Ben pek inanmiyorum 1 subatta gelir diye biliyorum😊
61Hakann
Active Level 4
Diğer
Yabancılar bizden daha doğru haber yapıyorlar bizim türkler yalan haberden doymadı yabancılar ne dediyse odur
0 Likes
bemewe
Active Level 3
Diğer
Ya kardesim ben yukseltmiyom subat ne ya 6.1 iyidir
0 Likes
Sapphire37
Active Level 3
Diğer

1 güncelleme getirecekler onu da daha yayınlamaktan acizler. Adamlar 2 aya Android 16ya geçecekler. Bazen farklı markalara yönelmeyi gerçekten düşünüyorum. 😑

akaMiralay
Active Level 3
Diğer
Benim için telefonlarda en önemli şey yeniliklerdir hocam ve ne yazık ki artık Samsung sınıfta kaldı. Android 16 Beta çıkıyor biz hala 15'e geçemedik. Ekip artık çok tembel, ileriye gidip Apple ile yarışmak yerine Xiaomi'den bile geri kaldılar. Böyle giderse popüleriteyi kaptıracaklar. Gemiyi terk etmek istemem ama zorluyorlar.
Sapphire37
Active Level 3
Diğer
Gerçekten öyle. Buds3 Pro almasam ben de şuan net 16 p ya da pm ye geçiş yapardım diye düşünüyorum.
Aykut
Expert Level 5
Diğer
Yarın Android 16 Beta 1 çıkıyor 😂