Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Android telefonunuzdan android.trygalaxy.com adresine gidin ve tarayıcınızdan Chrome için üç nokta>ana ekrana ekle kısayolunu kullanın ana ekrana... View Post
Zahmet olmazsa olursa biz yapalım. View Post
Merhabalar herkese, dün telefonu güncelledikten sonra garip sorunlar yaşamaya başladım. Videolar düzenli saniye aralıklarında takılıyor, şebeke çok... View Post
Yeter olm bune ipuçlarını kısmak kimin fikriydi? samsungtan cimri marka yok o malum elma logolu marka bile bu kadar cimri değil olum maden aod yok... View Post
8.5 qmqç ne s5 te ayarlar bile daha az seçenekti sonra ayarlar normal oldu ana ekran kısıtlı 8.5 ta ise herşey ortalıkta 😂 üzerine tıklayınca... View Post
Her ne kadar bir sürü apple cihazı kullanmış ve hala kullanıyor olsamda. Her zaman samsung cihazları daha pratik ve daha özelleştirilebilir buldum.... View Post
1.Uygulamalar Ekranının Sırasını Değiştirmek Uygulamalar Ekranına Gidin Üç Noktaya Basın Sırala Yerine Basın Bu Sayede Uygulamalar Ekranını... View Post
Nasılsınız ?😊 View Post
Wwdc 26 yi gordukten sonra samsung un biraz gaza basması gerekir View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 802 | |
| 667 | |
| 568 | |
| 535 | |
| 441 |
| User | Count |
|---|---|
| 25 | |