cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Members çekoslovakya moderetörü bilgilendirme

(Topic created on: Sunday)
7 Views
TRAiden
Active Level 8
Options
Diğer
Çekoslovakya moderetörü bilgilendirme yapmış onların bölgesinde 25 nisan tarihi verilmiştir, bilgilendirme olsun diye atıyorum.
21-30 nisan tarihleri arasında S24 Serisi S24 FE için güncellemenin verildiğini görebiliriz.
image

19 Comments
Traycon
Active Level 6
Diğer
Bu sefer de ilk bizden başlayıversin 😄 Belki o tarihler arasında hızlıca bütün bölgelere yayılacaktır. Hiç belli olmaz. Umarım o sitedeki tarihlere sadık kalırlar.
0 Likes
Mertcan39
Expert Level 1
Diğer
Hiç sanmıyorum 4 sene önce s20fe yi satın aldığım dönemler haberler yayılmıştı samsung tüm bölgelerde aynı anda güncelleme verme üzerine çalışıyor gibi üstünden 4 sene geçti hala aynı
0 Likes
TRAiden
Active Level 8
Diğer
S24FE şuan sorunsuz ilerliyor BYD9 yapı numarası ile çıkış yapacak güncelleme,21-30 nisanda almış olur güncellemeyi merak etmeyin.
0 Likes
Mertcan39
Expert Level 1
Diğer
Teşekkürler ederim.
0 Likes
Traycon
Active Level 6
Diğer
Güzel haber. Güncelleme en azından verilmeye devam ediyor. S23 veya daha eski serilerin güncellemeleri yurt dışında verilmeye başlandı mı?
0 Likes
TRAiden
Active Level 8
Diğer
Hayır,eski seri cihazlar için mayıs haziran arası tamamlanması bekleniyor
0 Likes
Traycon
Active Level 6
Diğer
Eyvah eyvah. Eğer öyleyse marka gerçekten aşırı ağırdan alıyor. Bu iyi değil. Bilgisayar tarafında bile sonsuz donanım kombinasyonu varken bütün cihazlar aynı anda güncelleme alıyor. Apple cihazlarında aynı gün güncelleme dağıtılıyor. Samsung tarafında biraz güncelleme konusu komedi.
0 Likes
TRAiden
Active Level 8
Diğer
Ne desem bilemedim beta süreci ve kararlı sürümde hataları oldu 4-8 aylık betadan sonra böyle olması cidden utanç verici
rcparda
Active Level 7
Diğer
Çekoslavakya 1992 yılında dağıldı. Slovakya ve çekya bu ülkenin ardılları. Kendimi biran demirperde döneminde hissettim dkdmdmdm
0 Likes
TRAiden
Active Level 8
Diğer
Cs kodunu kullanıyorlar ya ondan 😀😀
0 Likes