cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Konu dışı youtube revanced donma sorunu

(Topic created on: 04-01-2024 10:47 AM)
1138 Views
missütsever_a32
Active Level 10
Options
Diğer
Revanced 18.32.39 kullanıyordum 2 gün öncesine kadar. Birden videolar youtube sürümü eski olduğundan hata vermeye başladı bende revanced en son önerilen sürümü olan 19.09.37 kurdum ama videolarda çoğu zaman 30 saniye sonra donuyor ve yüklenme ikonu çıkıyor ve geri sarsam da düzelmiyor. Her videoda oluyor bu sorun. Youtube revanced den anlayanşar el atabilirmi

image

39 Comments
dromio
Active Level 7
Diğer
sitesinde micro g nin de yeni versiyonu var onu da kur
0 Likes
Diğer
Tmm knk sen kullanıyormusun ona göre indirim apk olarak indirmeye korkuyorum benim google hesapta kredi kartları vb herşey var reklamsız youtube izleyecem diye taklaya gelmeyelim hshsh
0 Likes
dromio
Active Level 7
Diğer
kanka ben yıllardır kullanayrrum hic bir sknti yok..sen bilirsin yine de çatır çatır kullanıyorum...
0 Likes
_FVS_
Active Level 10
Diğer
Bende revanced kullanıyorum, dediğin sorunlarla ilgili çözüm buldum. 18.34.38 sürümünü yükledim sonra revanced ayarlardan > diğer ayarlar > sahte oynatıcı parametresi ile uygulama versiyonunu taklit et seçeneklerini kapattım ve sorunlarda çözüldü.
0 Likes
_FVS_
Active Level 10
Diğer
Bu arada ben A2zapk sitesinden indiriyorum.
0 Likes
Diğer
İronik ama bende de premium üyeliği var sadece revanced özelliklerini seviyorum mesela return youtube dislike, sponsorblock ve amoled siyah temasına o kadar alıştım ki orjinal youtube kullanamıyorum premium olsa bile
0 Likes
Diğer
Bende böyle simsiyah değil1711907025242.jpg
Diğer
Vanced zamanında dava yedi kapatmıştı ama şimdi github üzerinden devam ediyor ve telegram da kanalları da var hâlâ revanced ve revanced extended üzerinden çıkartmaya devam ediyorlar oradan takip ediyorum ben
0 Likes
mucahitkosar
Active Level 5
Diğer
Daha farkli bir çözum bende kullaniyordum sorun yaşadim şuan firefox tarayicisi kullaniyorum pc gibi eklenti yükleniyor youtube ve diger sitelerde reklamsiz izleyin
0 Likes
Diğer
İsteyen varsa atabilir revanced 19.09.37 sürümü
0 Likes