cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Konu dışı wifi 6 modem

(Topic created on: 03-26-2024 01:24 PM)
384 Views
Shapherd
Active Level 1
Options
Diğer

Arkadaşlar merhaba. Wifi 5 modeme sahibim. Modemle aramda 2 duvar var. Yan odada modemle 1 duvar var. Yan odada sorunsuz 4 diş 5 diş çekiyor benim odamda 3 diş bazen 2 diş çekiyor. Bu kapsama alanını artırmak için wifi 6 modeme geçmek işe yarar mı telefonumda wifi 6 destekliyor. Modemle benim odam arasında en fazla 8 metre filan var.

12 Comments
feryatben
Active Level 5
Diğer
Wifi 5 ve Wifi 6'nın menzili düşüktür. Menzili genişletmek için mesh sistemi kurmanızı öneririm. Böylece hız kaybı da yaşamazsınız.
korayGS
Active Level 9
Diğer
Benim modemde wifi 5 di ,s23 fe telefonumdan odadayken 3metre mesafede çekim gücü iyiydi ,balkona çıkınca 2 diş bazen 1 dişe düşüyordu, yotubeden video izlerken donmalar oluyordu, wifi 6 modem aldım bırak balkonu 4, kattan aşağı binanın önüne iniyorum ordan bile donmadan video izliyorum çok farketti
Shapherd
Active Level 1
Diğer

Hocam ben direk wifi 6 bi modem+router  alsam uyumlu olurmu yoksa müşteri hizmetlerine mi sormalıyım

0 Likes
korayGS
Active Level 9
Diğer
Sorarsan daha iyi olur ben şimdi yanlış yönlerdirmeyeyim
0 Likes
Tuga
Active Level 4
Diğer
Aynen bende wifi 6 modeme gectim tt den cok farketti menzil, eski donma be kasma olayi kalmadi fakat kullandığım cihazlarda wifi 6 ya uyumlu
Shapherd
Active Level 1
Diğer

Hocam direk wifi 6 modem olsam uyumlu olur mu yoksa müşteri hizmetlerine mi danışayım ?

0 Likes
Tuga
Active Level 4
Diğer
Ben tt yi aradim wifi 6 istiyorum dedim ariza kaydi olusturdular, ertesi gün gelip modemi kurdular fakat ben net paketi de yukselttim, cok da iyi oldu, en net bilgi için tt yi ara musteri hizmetleri ni
Koctv
Active Level 8
Diğer
Benimde wifi 6 ama 5 mi değil mi nasıl anlayabilirim
0 Likes
jhosepA13G80
Active Level 9
Diğer
Wifi 6 tabiki geç aradaki farkı anlarsın ve her yerden çeker ve hızı düşmez
0 Likes