Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, Bizlere 0850 644 77 11 numaralı WhatsApp Destek hattımızdan tüm ürün ve hizmetlerle ilgili talepleriniz... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Arkadaşlar merhaba: Sizden ricam güzel yazı fontu bilen var mı varsa atabilir misiniz? View Post
Daha da iyilere inşallah 💫😎😏 View Post
Samsung'un orta sınıf a serisi telefonları One UI 6.1.1 güncellemesini alacaklar mı, yoksa doğrudan one UI 7 sürümüne mi geçecekler. Bu... View Post
Galaxy AI'ya Türkçe dil desteği ne zaman gelecek? Türkiye'de azımsanmayacak kadar çok Samsung Galaxy kullanıcısı olmasına rağmen, hala Bixby... View Post
Apple, iOS 18'in stabil sürümünü kullanıcılara yayınlayadursun, Samsung henüz One UI 7 beta sürecini bile başlatabilmiş değil. Samsung Members... View Post
Selam arkadaşlar, Hazır sistem masaüstü bilgisayar almak istiyorum. Önereceğiniz marka model var mıdır? Sattığı Ürünün arkasında duran kaliteli marka... View Post
Böyle bir bilgiye rastadım. View Post
Öncelikle yeni özellik, Android 15’te bulunan “zorunlu biyometrik koruma” ile sağlanacak. Bu fonksiyon sayesinde, PIN veya şifre yerine sadece... View Post
Android 15, yeni özellikleri ve güvenlik iyileştirmeleri ile kullanıcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Özellikle biyometrik koruma özelliği, bu... View Post
Tam dört yıl önce tanıtılan Galaxy S20 FE için yeni bir güncelleme başladı. Eylül ayı güncellemesi bakalım neler getiriyor.Samsung, bir yandan aylık... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1882 | |
1461 | |
1185 | |
835 | |
501 |
User | Count |
---|---|
39 | |
35 | |
30 | |