cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hey Galaxy'li 👋 Edge Aydınlatması ile Şarj Animasyon Efekti 😍(Rutinler)

(Topic created on: 3 weeks ago)
611 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Diğer

Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri, 

Sizlere Edge Aydınlatması ile Şarj animasyon efektini nasıl ekleyeceğimizi göstermek istiyorum 😍

Hey Galaxy'li 👋 Mod ve rutinler uygulamasını kullanıyor musun ? Sana sürprizim var 😍

Adım 1: Modlar ve rutinler uygulamasına ulaşmak için Galaxy ayarlar uygulamasına girip açabilirsiniz .
image

Adım 2: Öncelikle, rutin oluşturmak için Modlar menüsünden Rutinler bölümüne gidip, ardından "+" simgesine dokununuz.

image

Adım 3: Rutin seçeneğinde, Eğer durum olarak "Şarj olma durumu"nu belirliyoruz. Ardından da "Bir kez edge aydınlatma efekti"ni seçiyoruz. İsteğe bağlı olarak, edge aydınlatma efektlerinizi kendiniz de belirleyebilirsiniz.

image

Adım 4 : İsim ve biçimlendirme konusunda dilediğiniz özgürlüğe sahipsiniz.
image

Adım 5: Sonuç aşağıda olduğu gibi gözükmektedir 👇😍

image
Not :Görüntüler örnek olarak sunulmuştur. Gerçek UI ve cihaz modeline göre farklılıklar olabilir.

Bu sayede güzel bir efekti eklemiş olduk 😍Sizleri seviyorum Samsung Members Ailesi ❤️

Veli-Oğuzhan
Active Level 4
Diğer
Eline sağlık. Ben hatta telefon şarjı tam dolduğunda sesli olarak söylemesini bile ayarladım.
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Ne demek beğenmenize sevindim 😊
eyotech
Active Level 8
Diğer
S serisi kullanmak nasip olunca yapacağım inşallah 🥹
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Allah büyük inşallah en kısa sürede kullanırsın kardeşim benim 🙏
A73_MKG_2022
Expert Level 1
Diğer
Reis bende tek renk oluyor ya ...
S serisi değil ya ...
Bizde sınırlı var...
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Evet cihaz modeline göre değişiklik gösterebiliyor maalesef keşke herkeste olsaydı renkli 😊
KeremEmır
Active Level 6
Diğer
Verdiğin emek için ayrıca teşekkür ederim sayende bir özelliği daha keşfettim çok da beğendim güzel bir özellik bu şekilde ve her şekilde bizleri bilgilendirdiğin için ayrıca tekrar teşekkür ederim devamını dilerim 🙏
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Yardımcı olduysam ne mutlu bana ,sizleri seviyorum 😊❤ Teşekkürler 🙏
KeremEmır
Active Level 6
Diğer
Bunu duymak mutlu etti artık bende bir takipçinim başarılarının değişmeden daha da artarak devam etmesini dilerim Allah'tan
yaşını bilmiyorum o yüzden izninle agam demek isterim saygısızlık olarak düşünmeden eğer 🙂
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Teşekkürler 😊 Hiç sorun değil kardeşim 😊