cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hey Galaxy'li 👋 Edge Aydınlatması ile Şarj Animasyon Efekti 😍(Rutinler)

(Topic created on: 2 weeks ago)
585 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Diğer

Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri, 

Sizlere Edge Aydınlatması ile Şarj animasyon efektini nasıl ekleyeceğimizi göstermek istiyorum 😍

Hey Galaxy'li 👋 Mod ve rutinler uygulamasını kullanıyor musun ? Sana sürprizim var 😍

Adım 1: Modlar ve rutinler uygulamasına ulaşmak için Galaxy ayarlar uygulamasına girip açabilirsiniz .
image

Adım 2: Öncelikle, rutin oluşturmak için Modlar menüsünden Rutinler bölümüne gidip, ardından "+" simgesine dokununuz.

image

Adım 3: Rutin seçeneğinde, Eğer durum olarak "Şarj olma durumu"nu belirliyoruz. Ardından da "Bir kez edge aydınlatma efekti"ni seçiyoruz. İsteğe bağlı olarak, edge aydınlatma efektlerinizi kendiniz de belirleyebilirsiniz.

image

Adım 4 : İsim ve biçimlendirme konusunda dilediğiniz özgürlüğe sahipsiniz.
image

Adım 5: Sonuç aşağıda olduğu gibi gözükmektedir 👇😍

image
Not :Görüntüler örnek olarak sunulmuştur. Gerçek UI ve cihaz modeline göre farklılıklar olabilir.

Bu sayede güzel bir efekti eklemiş olduk 😍Sizleri seviyorum Samsung Members Ailesi ❤️

31 Comments
Akyüz
Active Level 10
Diğer
Alfatürk abi yine fârkını ortaya koymuşsun 🔥🔥
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Sizleri sevdiğim için uğraşıyorum ❤ teşekkürler🙏
THE_ORDER_S23FE
Active Level 10
Diğer
bilgilendirme için çok teşekkürler keşke bi an önce one ui 7.0 dağıtımları olsa çok iyi olurdu sıkıldık 6.1.1 kullanmaktan
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim kardeşim, umarım bir an önce gelir diyelimm 😊 beta yok zaten artık kararlı çıkıcak
Diğer
Eline sağlık Alfatürk 😍❤️
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim kardeşim benim ❤
Diğer
Rica ederim 🙂
Diğer
Eline sağlık 😊
Alfatürk
Expert Level 5