cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Haber kayanagi donanim haber 😒

(Topic created on: 04-05-2023 09:44 PM)
151 Views
Karaprens61
Expert Level 1
Options
Diğer

Bugün Samsung Türkiye’den yapılan açıklamaya göre Samsung Galaxy S23 serisi kullanıcıları, bugünden itibaren Türkiye’de 5G teknolojisini kullanabilecek. Galaxy S23, S23+, S23 Ultra kullanıcıları, İstanbul Havalimanı’nda sunulan 5G şebekelerine bağlanabilecek.

17 Comments
BERKO79
Active Level 6
Diğer
Paşam s23 ultra 12 512 gb a geçtim
BERKO79
Active Level 6
Diğer
Tüm Türkiye için belli mi periyot 5g Ankara mesela
MacCook
Active Level 5
Diğer
Türkiye'ye ne zaman 5G gelecek?
Anonymous
Not applicable
Diğer
Mesele Samsung'un 5G desteğini açması değil ki. Mesele bizim 5G kapsama sahamızın 5G'yi hâlâ %1 bile desteklemiyor olması.
Karaprens61
Expert Level 1
Diğer
ARKADASLAR TURKCEL SERVIS DE CALISAN BI TANIDIĞIM VAR HATLAR BILE 4.5 HIZINDA DEGILMIS ASLINDA 4 G HIZMETI VERIYORLAR MIS BIZE ULKECE 4.5 G DIE DOLANDIRILIYORUZ BILGINIZ OLSUN.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hocam 4.5G diye bir şey zaten bizim uydurmamız. Normalde o 4G'dir. Operatörlerin veya bu hizmeti sunanların reklamcılık anlayışı yüzünden 4G yerine 4.5G diyoruz. Yoksa 4G hizmeti konusunda fena değiliz. Özellikle Turkcell ile köy gibi yerlerde bile 60-70 Mbps hıza erişebiliyordum.
Karaprens61
Expert Level 1
Diğer
Turkcell bu konuda dier operatörler bin basar 20 yildir hattim Turkcell ilk hattim numaram ayni yuksek maliyetli ama değiyor seni yari yolda birakmiyor 2002 de aldim bu hatti gayette basarili ey gidi nokia 3310 aklima geldi şimdi nasil duygulandım ☺️
gsysaa
Active Level 6
Diğer
Yine appleden kopya😂😂