Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Çoğumuz pil kalibrasyonu için standart kombinasyonunu biliyoruz; ancak arka planda RAM'i sömüren veya hafızayı anlamsızca şişiren asıl sorunları... View Post
Bugün bilgisayara veya kabloya ihtiyaç duymadan, cihazımızın kendi içinde "Kablosuz Hata Ayıklama" (Wireless Debugging) protokolünü kullanarak... View Post
Bu cihazı BoraS23FE üyemiz istemiştir. Galaxy S23 FE 📱Ekran Özellikleri Boyut: 6.4 inçTeknoloji: Dynamic AMOLED... View Post
Oneuı 10 çıkıp isim değiştiğinde sizce ad ne olur? View Post
Konser kayıtlaeı vardı iPhone kullanan arkadaşa atamadım 3.parti uygulamayla uğraştık ya gelse de Quick Share ile paylaşsam çok kolaylık olacak. View Post
ARKADAŞLAR SAMSUNG, "PARAPERESTSUNG" OLDU! PEKİ NEDEN? SEBEBİNİ AÇIKLIYORUM! İlk önce konuya başlayalım! Arkadaşlar Samsung, ilk önce... View Post