cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Google fotoğraflar sorunu

(Topic created on: 06-19-2024 07:05 PM)
297 Views
ˢᵖᵃᶜᵉˡⁱⁿᵉ
Expert Level 5
Options
Diğer
Google fotoğraflardan yaklaşık 100 adet fotoğraf ve videoyu link olarak birden fazla kişiyle paylaştım (pratik olsun diye) Ancak paylaştığım kişiler fotoğraf veya videoları indiremiyorlar , indir tuşuna tikladiklarinda fotoğraf indirilemedi hatası alıyor. Ne yapmam gerek ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Diğer
Kendi Google fotoğraflar hesapları var mı

View solution in context

13 Comments
Diğer
Quick share kullanabilirsiniz ona resim yükleyerek link ile paylasabilirsiniz
Diğer
Xiaomi ile paylaşabilir miyim
0 Likes
Solution
Diğer
Kendi Google fotoğraflar hesapları var mı
Diğer
Evet var
0 Likes
Diğer
Yani uygulama ve Google hesabı olması lazım Fotoğraflar galeriye inmez Hesabıyla bağlanıp Google fotoğraflara indirir
0 Likes
Diğer
Ayrıca senin fotoğrafları ve videoları paylaşıma açmış olman gerek Yani iznin olmalı
0 Likes
Diğer
Ayarları kontrol ettim daha önce yaptığım bir şey bu pratik olsun diye 4 kişiye hepsine bir link olarak gönderdim 100 den fazla medya var . Fotoğrafı indir tuşuna tıkladığında (fotoğraf indirilemedi) hatası aliyor 4 kişi de
0 Likes
Diğer
Google fotoğraflarda video oluyor mu Sırf fotoğraf diye biliyorum Video nasıl girdi, belki ondan olmuyordur İstersen fotoğrafları ayrı videoları ayrı göndermeyi dene ( videoların boyutu büyük olduğundan sebep olabilir)

Bir de link olarak nasıl ve nerden paylaştın? photos.app.goo.gl olarak başlaması gerek Google fotoğraflardan göndermen gerek
Diğer
Fotoğraf ve videoları önce buluta yüklüyorum ardından paylaş diyip link olarak kopyalıyorum. Paylaşmak istediğim kişileri hepsine linki atıyorum onlarda fotoğraf ve videolara sorunsuz ve hızlı bir şekilde bakabiliyorlar ancak indirip kendi galerilerine kaydedemiyorlar
0 Likes