Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Dün gelişmiş koruma kilidimi unuttuğum için desteğe yazdım ve karşıma "Samsung Müşteri Hizmetleri ile iletişimde bulunmadığınız için teşekkür... View Post
Samsung, güncellemeyle bozulan soundbar'ları ücretsiz onaracak Bazı Samsung soundbar'lar, yazılım güncellemesinden sonra kullanılamaz duruma... View Post
Bu sorunla karşılaşıyorum ne yapmam lazım? View Post
Teknoloji ilerledikçe, dijital güvenliğimiz hiç olmadığı kadar önem kazanıyor. Verilerimizin her geçen gün daha da hassas hale gelmesiyle birlikte,... View Post
Smart Tutor için kayıt oluşturdum. Aranmak istediğim saati dün için 16-17 aralığını seçmiştim. Bugün 9 da aradılar. Müsait olmadığım için WhatsApp... View Post
Neden böyle yazıyor?? Ne yazıyor anlamadım? View Post
Linki aşşağı bırakıyorum video da gayet açıklayıcı ve net olmuş https://youtu.be/Q8Txrz8zRfA?si=67PrNgx4BlKnGN-Q View Post
S26 serisi için snapdragon 8 elite gen2 ile mi yoksa exynos 2600 ile devam edileceği ile ilgili bir haber var eğer Samsung %30 verimliliği geçebilirse... View Post
Bu tablo bile her şeyi açıklıyor. Samsung un özellik olarak getirdiklerini saymıyorum bile yine de bizim için küçük elmacılar için büyük bir... View Post
User | Likes Count |
---|---|
351 | |
296 | |
269 | |
193 | |
176 |