cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

[🎗] Good Lock Nedir? Good Lock'taki MakeUp Modülleri Ne İşe Yarar! 🤩 (Bölüm 1)

(Topic created on: 06-21-2024 10:37 AM)
536 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
Merhabalar Members Ailesi, 👋

Umarım gününüz güzel geçmiştir ve geçecektir. 😊

Bu gönderimde size, Samsung'un kullanıcılarına cihazlarını özelleştirmesini sağlayan Good Lock uygulaması hakkında bahsedeceğim. 😀

Öncelikle;

Good Lock Nedir?

Good Lock, Galaxy cihazların özelleştirilmesini sağlayan ve bu sayede kullanıcıların cihazlarını özelleştirmek için 3. Parti program arayışı sıkıntısını yaşamadan Galaxy Cihazlarını özelleştirmesini sağlar. 😍

Aslında Goodlock bir mini yazılımlar kütüphanesidir. Good Lock'un içinde bulunan modüller Good Lock'un mini yazılımlardır. 😀

image
Made By EGA

Eğer Good Lock'un Ne Olduğunu ve Ne İşe Yaradığını anladıysak, şimdi ise Good Lock'taki Make Up modüllerine göz atalım. 🤩

Good Lock'taki Make Up Modülleri Nelerdir ve Ne İşe Yararlar?

Bu başlıkta:

Good Lock'un Make Up Modülleri Olan:
1.Theme Park
2.LockStar 
3.Keys Cafe 
4.NavStar
5.Home Up
6.ClockFace 
7.QuickStar 
8.Edge Lighting+

'dan Bahsedeceğim. 😊

1.Theme Park

Bu Good Lock modülü sayesinde mevcut duvar kağıdınızdan bir tema oluşturabailir ya da klavyeniz, quick panel'iniz, simgeleriniz ve ses paneliniz için özel temalar oluşturabilirsiniz.

image
Theme Park'ın Güncel Arayüzü

2.Lock Star

Bu Good Lock modülü sayesinde, kilit ekranımızı özelleştirebilir ve military ekranlarına wigdet'ar ekleyebilir bu özellik One UI 6.1'e sahip olmayan kullanıcılar için harika!

image
Lock Star'ın arayüzü

3. Keys Cafe

Bu Good Lock modülü sayesinde, klavyenize ışık efekti ekleyebilir, klavyeniz için bir tema yapabilir ve klavyenizdeki tuşların boyutunu ve yerini değiştirebilirsiniz.

image
Keys Cafe'in Arayüzü

4.NavStar

Bu Good Lock modülü sayesinde, eğer nagivasyon barınızda tuşlu olanı kullanıyorsanız o tușları özelleştirebilir ve nagivasyon barınızın kalınlığını değiştirebilirsiniz. Eğer kaydırma yöntemini kullanıyorsanız, kaydırma tuşunun uzunluğunu ve saydamlığını değiştirebilir ve geriye gitme ayarında bazı değişikler yapabilirsiniz.

image
NavStar Arayüzü Kaydırma ile

image
NavStar arayüzü tuşlar ile

5.Home Up

Bu Good Lock modülü sayesinde, Ana ekranınıza konulacak uygulamaların sayılarını arrtırabilir ya da azaltabilir, Ana ekranınızdaki uygulamaların isimlerini gizleyebilir ve uygulama simgelerinizin boyutunu büyütebilir ya da küçültebilirsiniz.

image
Home Up Arayüzü

5.Clock Face

Bu Good Lock modülü sayesinde, Kensington saat stillerinizi oluşturabilir ya da saatiniz için kadranlar yapabilirsiniz. Eğer Z Flip 5 ya da Z Flip 6 gibi kapak ekranlı bir cihaza sahipseniz kapak ekranınız için saat stilli ile olan duvar kağıtlarını oluşturabilirsininiz.

image
Clock Face'in arayüzü

6.QuickStar

Bu Good Lock modülü sayesinde, quick panelinizdeki tuşların sayılarını değiştirebilir ya da yeni bir temaya geçebilir ya da durum çubuğunuza öğeleri ekleyip çıkarabilirsiniz.

image
QuickStar'ın arayüzü

7.Edge Lighting+

Bu Good Lock modülü sayesinde, Samsung'da hali hazırda bulunan Edge Lighting özelliğinin daha gelişmiş ve daha fazla aydınlatma stili olan bir halini kullanabilirsiniz.

image
Edge Lighting+'ın Arayüzü

Good Lock Nasıl İndirilir?

Düz One UI kullanan cihazınızda Galaxy Store'yi açın ve arama kısımına Good Lock yazın. Sonra ise Good Lock'u bulun ve indirin Good Lock açıldıktan sonra tüm modülleri kullanabilirsiniz. 😃

image
1. Adım

image
2. Adım

image
3. Adım

image
4. Adım

NOT: Eğer cihazınız One UI Core kullanıyorsa Good Lock'ı indiremezsiniz onun yerine Play Store'dem Fine Lock Uygulamasını indirip modülleri oradan kullanabilirsiniz. 🙂

Minik Bir Soru!

image
Cevaplarınızı Bekliyorum. 😁

Gönderimi Okuduğunuz için Teşekkürler! 😊

image
.

Solution
ATC_Closed
Expert Level 2
Diğer
Eline sağlık kardeşim 🫡😊
Anonymous