cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Geri bildirim süresi???

(Topic created on: 07-06-2020 10:44 AM)
538 Views
KaanErsoyS23
Active Level 9
Options
Diğer
Bu bizim gönderdiğimiz geri bildirimler kaç günde cevaplanıyor? 7 gün oldu hala cevaplanmadı. Telefon hata raporu verdi onunla birlikte açıklama da içeren büyük bir geri bildirim yolladım samsung members üzerinden. Moderatörler sizin kesin yetkiniz vardır. Üst birimlere iletin de şu hatalardan kurtulalım. Abuk subuk sorulara hemen cevap geliyor önemli raporlara cevap gelmiyor!

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
KaanErsoyS23
Active Level 9
Diğer

Arkadaşlar şu an samsung un sistemlerinde sorun varmış. Belki görmüşsünüzdür benim geri bildirimlere cevap gelmiyor diye paylaşımımı. En kısa zamanda çözülecekmiş. 

Ama asıl önemli şey samsung harbiden burayı okuyormuş!!! Evet inanması zor ama az önce beni telefonumu arayıp forumumu gördüklerini sistemlerinde sorun olduğunu ve a30 (ve diğer bazı modellerdeki) kapanma sorununu koreye yolladıklarını ve ilgilenileceğini söylediler. Inşallah hemen sonuçlanır şu an çok mutlu oldum. Yazdıklarımıza da daha dikkat edelim artık izleniyoruz.😅😅

View solution in context

8 Comments
KaanErsoyS23
Active Level 9
Diğer
edit:ekran görüntüsü de burada
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Merhaba Ben Alfatürk

Bazen yoğun oldukları zaman haa raporunda dönüş geç sağlanıyor size tavsiyem lütfen tekrar tekrar gönderiniz
KaanErsoyS23
Active Level 9
Diğer
tekrar gönderince aynısını bakmadan direkt okundu atıyorlar maalesef yanında tik işareti oluyor ama yanıt olmuyor
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
bana onun bir fotoğrafını atarmisin
KaanErsoyS23
Active Level 9
Diğer
birisinde yanıt yok göründüğü gibi
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
kardeşim birde çok attıysan aynı hata raporunu gönderdiysen o yüzden cevaplanmamış olabilir
Diğer
Merhaba Ben Nazif,

Aşağıdaki ekran görüntülerinden anladığım kadarıyla bu konu ile ilgili 4 tane aynı hata raporu göndermişsiniz.2 tanesi cevaplanmış diğer ikisi cevaplanmamış.

Yani aynı şeylere tekrar cevap vermiyorlar maalesef.
Solution
KaanErsoyS23
Active Level 9
Diğer

Arkadaşlar şu an samsung un sistemlerinde sorun varmış. Belki görmüşsünüzdür benim geri bildirimlere cevap gelmiyor diye paylaşımımı. En kısa zamanda çözülecekmiş. 

Ama asıl önemli şey samsung harbiden burayı okuyormuş!!! Evet inanması zor ama az önce beni telefonumu arayıp forumumu gördüklerini sistemlerinde sorun olduğunu ve a30 (ve diğer bazı modellerdeki) kapanma sorununu koreye yolladıklarını ve ilgilenileceğini söylediler. Inşallah hemen sonuçlanır şu an çok mutlu oldum. Yazdıklarımıza da daha dikkat edelim artık izleniyoruz.😅😅