cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Genshin İmpact Galaxy Store

(Topic created on: 02-13-2025 10:56 PM)
226 Views
fatih8294
Active Level 7
Options
Diğer

Genshin İmpact'i Play Store'dan indirmiştim. Fakat oyuk akıcı değildi ve takılmalar falan oluyordu. Reddit'te birçok yorum gördüm. Galaxy Store'dan indirenler oyunun daha akıcı olduğunu ve takılmalar yaşamadıklarını söylemişlerdi. Test etmek için oyunu silip Galaxy Store'dan indirdim. Dedikleri doğruymuş. Play Store'dan indirdiğimde Grafik Kalitesini "en yüksek" seviyeye getirdiğimde oyun çok takılıyor ve oynanmıyordu. Ama Galaxy Store'dan indirdiğimde Grafik Kalitesini "en yüksek" seviyeye getirip oynayabiliyorum. Gerçekten takılma falan olmuyor. En yüksek ayarlarda 30 FPS rahatlıkla oynayabiliyorum. Sizce neden Galaxy Store daha performanslı?

(Biraz uzun bir yazı oldu kusura bakmayın 🫶😇)
Resolved!
15 Comments
itzRabel
Active Level 6
Diğer
Keşke..
0 Likes
ienes
Expert Level 4
Diğer
Bu ise de el atmalilar sadece yeni telefon çıkarmakla olmuyor
itzRabel
Active Level 6
Diğer
Ben bu durumu aralarının Google ile çok iyi olmasına ve aman tadımız kaçmasın durumuna bağlıyorum
0 Likes
ienes
Expert Level 4
Diğer
Bu aralar Samsung'un Google ile arası iyi , yapay zeka için beraber çalıştılar diye biliyorum
itzRabel
Active Level 6
Diğer
Baya bi beraber çalıştılar, Samsung cihazlarda pek çok yapay zeka işlemi Google'ın sayesinde. Yapay zeka bulunduran asistan Gemini Google'ın, Circle to search de Google'ın vs.
0 Likes
lvntclkl
Active Level 4
Diğer
Play store dan indirdim çok akıcı sekilde oynuyorum. S24ultra tel.
0 Likes