cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Gemini AI artık Türkçe kullanılabiliyor!

(Topic created on: 06-21-2024 11:11 AM)
1212 Views
Qui_X
Active Level 7
Options
Diğer
Günaydın Samsung forum kullanıcıları, bugünden itibaren Google'a ait yapay zeka gemini Türkçe kullanıma açıldı.

Konuya Giriş
Google'ın bugüne kadar oluşturduğu en başarılı yapay zeka Gemini, yeni mobil uygulamasını yeni ülke ve dillerde kullanıma açtı. Gemini mobil uygulaması artık aralarında Türkçenin de bulunduğu yeni dil ve ülkelerde kullanılabiliyor.

Gemini Nasıl Kullanılır? 
Google Play Store'da Gemini diye arattıktan sonra uygulamayı indirin ve Google Asistan'dan Gemini'ye geçin. İsterseniz uygulama ayarlarından tekrar Asistan'a geçebilirsiniz. Ondan sonra dilediğinizce yapay zekayı kullanabilirsiniz. 

Ekran Görüntüleri

image

image

image

image

Haber Kaynağı: Technopat
15 Comments
Diğer
Bende mikrofondan konuşunca algılamıyor İlla yazarak komut vermek gerek Sende durum nasıl Ne yapmak gerek başka?
Qui_X
Active Level 7
Diğer
Valla bende mikrofon çalışıyor ve cevapladığı zaman sesli okuyor. Herşeyi de çalışıyor
Diğer
Asistan dan geçtikten sonra hiç bi ayar yapmadın demi ekstradan Yoksa yeni ayar yapmak mı gerek
0 Likes
Qui_X
Active Level 7
Diğer
Hiçbir ayar yapmadım direk asistanın Ayarlarını kullandı galiba.
Diğer
Anladım Öyle olması gerek zaten Hiç bir izin de gerekmiyor Bende asistan da mikrofonda sorun yoktu Buna geçince böyle oldu Tmm, bi kurcalayayım biraz ayarları falan Olmazsa konu açarım
0 Likes
Qui_X
Active Level 7
Diğer
Hiçbir izni de verdiğimi hatırlamıyorum oysaki. Sormadı da
Diğer
1 hafta olacak geleli
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Diğer
turkce konusur musun diyince konusuyordu 1 ay once falan.
0 Likes
Qui_X
Active Level 7
Diğer
Diğer konulara bakar mısın 1 hafta önce falan Türkçe destek yoktu.
0 Likes