cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Geçmiş olsun Türkiye! 😔🇹🇷

(Topic created on: 02-06-2023 10:30 PM)
113 Views
anusername
Expert Level 5
Options
Diğer
Maalesef bugün büyük bir felakete maruz kaldık... 1936 senesinden sonra en büyük depremi yaşadık. 1000+ insan vefat etti ve 10000+ yaralımız var, daha enkaz altından kurtarılamayanlar da var maalesef... 

İnşallah daha fazla vaka çıkmaz bir de kar da yağıyor hava da soğuk... 
Tamı tamına 10 şehirde deprem oldu 1 gün içerisinde, bu gerçekten ürkütücü birşey... 
Allah daha beterlerinden korusun yarabbim... 

Geçmiş olsun Türkiye... 

13 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Geçmiş olsun hepimize acılı durumu arkadaşım verdi maalesef bugün hatayda olan öğlen gerçekleşen 7.6 lık artçı depremde arkadaşımın halası vefat etmiş enkaz altında 2 tane çocuğu kaybolmuş enkaz altında polis aramış bulamamış hala aramadaymış Rabbim deprem de vefat edenlere Allah dan rahmet yaralılar a acil şifalar diliyorum umarım bir daha böyle olaylarla karşılaşmayız
Geçmiş olsun Türkiye. 🙏
HalidErdoğan
Expert Level 5
Diğer
Arkadaşlar bu sitede ÜCRETSİZ KONAKLAMA SAĞLAYAN OTELLERİN Listesi var. LÜTFEN PAYLAŞIN. BİR KİŞİ BİLE GÖRSE ULAŞACAĞI BİRİLERİ VARDIR BELKİ. HAVA ÇOK SOĞUK. https://www.otelz.com/tr/gecmisolsunturkiyem
ozlemm
Expert Level 4
Diğer
Geçmiş olsun, başımız sağolsun,yaralılara acil şifalar diliyorum,inşallah bir daha olmaz ama ah ah
Karaprens61
Expert Level 1
Diğer
"Deprem olunca kiraları arttırırız, millet evlerine giremezken battaniye fiyatlarını yükseltiriz, millet yardım beklerken hırsızlık yaparız ama soran olursa hepimiz müslümanız!"