cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Garanti sorunu z flip3 5G

(Topic created on: 12-04-2021 10:28 AM)
517 Views
SudakiBalık
Active Level 3
Options
Diğer

İnternetten samsung Türkiye garantili diye aldığım cihaz brighstar distribütörü garantisi altında çıktı adama diyorum iade etmek istiyorum diyorum adam bana kutuyu açmadan önce demeniz lazımdı diyor yaw kardeşim ben samsung tukriye garantili diye almışım sen bana brighstar garantisi altında telefon gönderiyorsun aynı fiyata hemde , tuketici mahkemesine basvursam e devlet üzerinden kazanirmıyim? Varmı Bi fikri olan

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Merhaba kardeşim,

Cihazın kutusunda veya cihazın arkasında samsung electronics ist.paz.tic.ltd yazıyorsa cihaz türkiye garantilidir

Fotoğrafa göre Türkiye garantilidir

View solution in context

Solution
Lobao
Active Level 9
Diğer
Şöyle açıklayayım: kutu içinden bi garanti belgesi çıkar. İçinde samsung electronics istanbul paz. Ve tic. Ltd. Şti. Yazıyosa samsung türkiye ithalatıdır. Tek ithalatçı firma bu. Bi de dağıtıcı firmalar var. Distrubitör deniyodu galiba. İthal edilen cihazları dağıtıyo bunlar ama desteği yine samsung Türkiye veriyo. Başarı genpa c5 brightstar kvk mobiltel datagate mobilmark falan hep samsung resmi dağıtıcı firmaları. Cihazının garanti belgesine bakılırsa bi sorun yok. Rahat olabilirsin yani. Bi sorun olursa samsung yetkili servis bakar. 4447711 samsung çağrı merkezinede sorabilirsin istersen.

View solution in context

11 Comments
Actixel
Expert Level 1
Diğer
Brighstar rootlu telefonlara da garanti hizmeti veriyor ben olsam geri vermem ama sizin kararınız
SudakiBalık
Active Level 3
Diğer
Telefonun üstüne jelatin vardı jelatinin üstüne ise birighstar logosu vardı fakat kutunun içinde çıkan garanti belgesi böyle yani kısaca beynim yandı20211203_212028_591_1638555630.jpg
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Merhaba kardeşim,

Cihazın kutusunda veya cihazın arkasında samsung electronics ist.paz.tic.ltd yazıyorsa cihaz türkiye garantilidir

Fotoğrafa göre Türkiye garantilidir
SudakiBalık
Active Level 3
Diğer
Evet böyle Bi logo var tamam da bu telefonun üstüne bide jelatin vardı brightstar logolu o neyin nesiydi onu anlamadık20211204_110918_621_1638605359.jpg
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Cihaz türkiye garantilidir ,İstersen Ayarlar > telefon hakkında >yazılım bilgileri >servis sağlayıcı sürümü yazan yerde 3 Tane TUR yazacaktır buda yazıyorsa hiç sıkıntı yoktur kardeşim türkiye garantilidir
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Yok kardeşim hiç korkmana gerek yok cihaz türkiye garantilidir 😊
SudakiBalık
Active Level 3
Diğer
Çok teşekkür ederim 😊
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim kardeşim ne demek 😊
Solution
Lobao
Active Level 9
Diğer
Şöyle açıklayayım: kutu içinden bi garanti belgesi çıkar. İçinde samsung electronics istanbul paz. Ve tic. Ltd. Şti. Yazıyosa samsung türkiye ithalatıdır. Tek ithalatçı firma bu. Bi de dağıtıcı firmalar var. Distrubitör deniyodu galiba. İthal edilen cihazları dağıtıyo bunlar ama desteği yine samsung Türkiye veriyo. Başarı genpa c5 brightstar kvk mobiltel datagate mobilmark falan hep samsung resmi dağıtıcı firmaları. Cihazının garanti belgesine bakılırsa bi sorun yok. Rahat olabilirsin yani. Bi sorun olursa samsung yetkili servis bakar. 4447711 samsung çağrı merkezinede sorabilirsin istersen.