cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galery Fotoğraf Düzenleme & Galaxy Enhance X

(Topic created on: 01-12-2024 04:24 PM)
456 Views
DENỊZ
Expert Level 5
Options
Diğer
• Merhabalar Değerli Members Üyeleri, Samsung Severler. 😊

Gününüz Güzel geçiyordur umarım. 

——
● Bu gönderiyi Galerde ki Fotoğraf düzenleme ve Galaxy Enhance X için yayınlıyorum.

Öncelikle biri uygulama ve diğeri ise Galeride Temel özelliklerden biri. 

Galaxy Enhance X'i uzun bir süre Tecrübe ettim. 

Gerçektende Ayrı bir uygulama Ama eksikleri kesin olarak var İleride daha da geliştirilecektir.

Özellikle Video Düzenleme de yetersiz.

● Bunu Fotoğraflı Olarak Göstereceğim, Ondan önce ise Galaxy Enhance x'i ve Galeri Stüdyo fazlasıyla benzerler.

Bundan bir önceki yazımda da paylaştığım bir Fotoğrafım var. 

Alttaki fotoğrafta Oto düzeltme uygulanmıştır Enhance X'de ki kalite arttırma ile aynı görevi üstleniyor.📸

Aradaki oynanmada ki F-a-r-k 👇

image
* Üzerinde oynanma yapılmamış olan. 

👇

image
* Üzerinde Oynanma yapılmamış fotoğrafın. Genel Bilgileri görüldüğü üzere 16 MB'lık bir boyutu var Ve 50 MP

● —— — —— ●

image
* Üzerinde Oynanma yapılmış daha doğrusu Oto düzeltme uygulanmış Görsel. Görüldüğü üzere Renkler daha keskin ve Canlılığı otomatik artırmıştır.

👇

image
* Üzerinde Oynanmış Fotoğrafın Genel Bilgileri. Görüldüğü üzere 16MP kalitesine düşmüş ve Boyutu 5Mb'a gerilemiştir.

——

● Burada anlatmak istediğim Eğer Daha fazla ufak özelleştirme yapmak istiyorsanız Galaxy Enhance X'i indirin Zaten zamanla daha da Profesyonel oluyor. 

Ama eğer öyle fazla detaya inmeyi sevmiyor. İnince görüntünün bozulduğunu düşünüyorsanız. Enhance X'i indirmenizin bir gerekliliği yok.

——
📸 Fotoğraflarda ise Galeride Ki Oto düzeltmeden faydalandığında Aslında beklendiği gibi Fotoğraf kalitesinde Düşüş olması. 

Bunun Olmaması için Fotoğrafların Maksimum boyutunun 3 - 5 Mb Olması gerekiyor. Aynı konu Enhance X için de geçerli.
Bu konuda Vurguladığım şey ise "Eğer Kalite önceliğini istiyorsanız Fotoğrafınızı Boyutu Büyük ise Kalitesini düşürüyor.
Ama eğer Kalite konusunda sorununuz Yoksa Fotoğraf Boyutunuz Büyük olsada Sorun teşkil etmeyecektir."

Sadece Küçük boyutlu Resimlere Kalite artırımı uygulanmaktadır. Hem Oto düzeltme de hemde Galaxy Enhance X'de ki sihirde.

Benim önerilerim bu kadardı. 

Şahsi fikrimce her fotoğrafa Oto düzeltme gerekmediğinde. 

*Bir Bilgilendirme Yazısıdır. Sadece ufak bir Bilgi ve öneri Manasında Paylaşılmıştır. Sorularınız Varsa Yorum yazabilirsiniz. 
Yada Bir hatam Varsa Beni bilgilendirebilirsiniz.

Eğer İşinize yaradıysa Gönderimi Beğenebilir veya Yer imlerinize Ekleyebilirsiniz.❤️

——
İlgili Members gönderilerim :

☆ Members Teşekkürler, Fotoğraf etkinliği 👇

*Galaxy Enhance-X👇

*Samsung Galary Labs "One Ui 6"👇

——

Sağlıcakla Kalın😊

- GAŁAXY🔭 -
4 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Zaten Tüm yazıyı anlamışsınız.👍 Dediklerinize Ek olarak da Kendi fikir ve deneyimlerimi de aktardım.

Yani memebrs'ta o kadar çalıntı ve özensiz yazı varken Bana Demeniz Biraz tuhafıma gitti.

Tabi yinede yorumunuz için teşekkürler. 😊
HakanS23
Active Level 6
Diğer
özür dilerim
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Yok özür dinlemeniz gerekmiyor. eleştiriniz için tekrardan teşekkür ederim. 😊
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Linkte Bir bozulma oluyor o yüzden Ek olarak ekliyorum. 😊

Members Teşekkürler, Fotoğraf Etkinliği. 👇

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-Gallery/Members-Teşekkürler-️/td-p/15317030?src=ShareByUserCM