cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy'nizde Hayatınızı Kolaylaştıracak Bilgiler!

(Topic created on: 08-28-2024 11:49 PM)
101 Views
Galaxy_Bilgileri
Active Level 4
Options
Diğer
Merhaba arkadaşlar! Sizlere bu forumda Samsung Galaxy cihazlarınızda hayatınızı kolaylaştıracak bilgiler vereceğim. 

1. Modlar ve Rutinler

Galaxy cihazınızda otomatik veya manuel olarak rutinlerin ve modların çalışmasını mı istiyorsunuz? Anlamadıysanız hemen anlatayım. Örneğin belirli bir saatte her gün veya belirlediğiniz günlerde otomatik olarak modlar çalışır. Ama eğerki "Benim belirli bir saatim yok." diyorsanız manuel olarakQuick Panel'den veya ayarlardan (Modlar ve Rutinler > Örn. Uyku) ayarlayabilirsiniz. Rutinler ise şöyle çalışıyor. Örneğin şarjınız 20'nin altına düştü ve güç tasarrufunu veya karanlık modu açmak istiyorsunuz. Bunu ayarlamak içinQuick Panel'i veya ayarları (Modlar ve Rutinler > Rutinler) kullanabilirsiniz.

image

2. Reklam Engelleme

Google Play Store'dan bir uygulama indirdiniz ve çok rahatsız edici reklamlar mı çıkıyor? O zaman bu bilgi tam size göre! İlk önce ayarlara gidin.Bağlantılar'a dokunun veDiğer bağlantı ayarları kısmına gidin. İşte o kısımda DNS sunucusu var. Oraya tıklayın ve oradanÖzel DNS sağlayıcısı ana bilgisayar adı kısmına tıklayın ve sunucu yerinedns.adguard.com yazın ve tamama tıklayın. Böylece telefonunuzda reklamları engellemiş olursunuz.

image

Uyarı:
Bu bilgiler bazı Galaxy modellerinde çalışmayabilir.

Daha fazla bilgi için gönderiyi lütfen 50 beğeni yapalım 😀

image

8 Comments
Diğer
Eline sağlık bu arada dns güvenli mi 😅
Diğer
Teşekkürler ve DNS ağı güvenlidir ve doğrulanmıştır efendim. :)
Diğer
Teşekürler 😊
Diğer
Rica ederim 🫡
Diğer
Tekrar eline sağlık 😀
Diğer
Evet dediklerinize katılıyorum hocam da peki benim bu konuya bir çözüm bulun bakem turknet kullanıyorum ve vpn veya dns hiçbir şey kullanmadan tüm sitelere her şey dahil girebiliyorum artı olarak instanın yasaklandığı zamanlarda normal kullanır gibi kullanıyordum 😅😅
0 Likes
Diğer
Bunun dışında dedikleriniz çok faydalı bilmeyenler için çok güzel yazı olmuş elinize sağlık
0 Likes
tolga87
Active Level 6
Diğer
Yukarıda belirtilen Dns i girdiğimizde sizce güvenlimi bi sıkıntı olur mu
0 Likes