cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Store oyun içi satın alım hatası..

(Topic created on: 07-16-2024 02:18 AM)
350 Views
ButtercupS23
Active Level 1
Options
Diğer
Yaklaşık 1 buçuk aydır oyun içi satın alım yapamıyorum Themes vs satın alıyor fakat oyuna gelince yok bunun nasıl ne zaman düzeleceğini bilen var mı? Veya aynı sorunu hala yaşayan var mı? Members üzerinden ulaşınca da hiçbir çözüm alamadım Müşteri hizmetleri aşırı ilgisiz gibi.

image
B7002 

8 Comments
HATİCEÇUHA
Active Level 8
Diğer
Yaşadığınız ilden farklı bir ildemisiniz?
ButtercupS23
Active Level 1
Diğer
Her zamanki yaşadığım ildeyim bunun ne gibi bir farkı var acaba
HATİCEÇUHA
Active Level 8
Diğer
Farklı bir ile gittiğimde bir önceki güncelleme satın alım yapamıyordum 20 gün sonra yaşadığım ile gelince tekrar satın alım yapabildim bu yüzden sormuştum.
ButtercupS23
Active Level 1
Diğer
Anladım. Maalesef hiç değişmedi bende
ButtercupS23
Active Level 1
Diğer
Ama bu google store ben galaxy store üzerinden satın alım yapmak istiyorum
HATİCEÇUHA
Active Level 8
Diğer
Attığım link üzerinden sorunu gidebilirsiniz diye düşünüyorum. Bazen güncellemeden sonra ülke ayarları değişiyor o zamanda alışveriş kısıtlaması gelmekte.
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba ButtercupS23,

Konu hakkında, öncelikle uygulama üreticisine danışmanızı öneririz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Bu işleme rağmen durum devam ediyor ise, durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​