cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy S25 Ultra’nın Pili Çevirimiçi Belli Oldu🔋📱👇

(Topic created on: 07-31-2024 12:09 PM)
989 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

Samsung'un bir sonraki Unpacked etkinliğinde tanıtacağı Galaxy S25 Ultra modelinin pili çevirimiçi olarak ortaya çıktı.

image

Galaxy S25 Ultra modelinin pili çevirimiçi platformlarda ortaya çıktı. 

Galaxy S25 Ultra Pili Değişmeyecek

S25 Ultra, EB-BS938ABY ve EB-BS938ABE pil model numaralarıyla görüldü. Samsung’un katlanabilir telefonlarının aksine iki adet değil, tek bir pil kullanacak. Telefonların batarya üreticisi olarak Ningde Amperex Technology Limited olarak listelendi

image

image

Batarya kapasitesi ve şarj hızına gelecek olursak S25 Ultra’da, kardeşi S24 Ultra gibi 45W hızlı şarjlı 5.000 mAh batarya paketi bulunacak. Galaxy S24 Ultra’nın batarya performansı kullanıcılar tarafından oldukça beğeniliyor. S25 Ultra’nın optimizasyon ve Snapdragon 8 Gen 4 yonga setiyle daha iyi pil performansı sunması oldukça olası duruyor. Serinin tanıtım tarihi olarak 2025 yılı başı işaret ediliyor.

Kaynak: Tekno Burada 
Resolved!
Anonymous
Not applicable
Diğer
+ adaptör bedava
Anonymous
Not applicable
Diğer
Evet mesala Honor magic6 pro çok daha ucuz ama hiç eksik kaldığı yönü yok s24 ultra ve 15 pmden (ekranın fhd olması rakiplerine göre dezavantaj)
Solution
CGRZBN
Expert Level 4
Diğer
Bende onu diyorum kardeşim. Bunun sonu yok. O cihazı kullanan adam gelip sana bana der ki sizde akıl yok gidip samsunga iphone'a bukadar para veriyosunuz. Bu aslında boş bi muhabbet onu anlatmaya çalışıyorum. Genelde samsung kullanıcıları bunu iphone'culara söylemeyi kendinde hak görüyor ama başka marka kullanan adam da gelir sana söyler o zaman..
Anonymous
Not applicable
Diğer
Aynen öyle
CGRZBN
Expert Level 4
Diğer
Acaba o rakiplerin kullanıcıları şey diyo mu ya bu samsung kullananlarda akıl yok. Biz daha ucuza daha dolu dolu donanımlar alırken onlar gidiyo samsunga bukadar para veriyor. Samsung kullananların iphone kullananlara yaptığı gibi 😂😂
Anonymous
Not applicable
Diğer
Diyor olabilirler (;
Solution
MamiM34
Active Level 8
Diğer
Keşke 65 waat koyulsaydı sürekli aynı batarya aynı waat değeri :(
Anonymous
Not applicable
Diğer
Maalesef öyle
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Teşekkürler kardeşim
Solution
0serName
Expert Level 1
Diğer
Batarya teknolojisinde yenilik var mı bari? Silikon bataryalardan bahsediliyor. Gerçi adamlar daha 25w ve 45wın üzerine çıkamadılar. Eline sağlık.