cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy S25 Ultra’nın Pili Çevirimiçi Belli Oldu🔋📱👇

(Topic created on: 07-31-2024 12:09 PM)
991 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

Samsung'un bir sonraki Unpacked etkinliğinde tanıtacağı Galaxy S25 Ultra modelinin pili çevirimiçi olarak ortaya çıktı.

image

Galaxy S25 Ultra modelinin pili çevirimiçi platformlarda ortaya çıktı. 

Galaxy S25 Ultra Pili Değişmeyecek

S25 Ultra, EB-BS938ABY ve EB-BS938ABE pil model numaralarıyla görüldü. Samsung’un katlanabilir telefonlarının aksine iki adet değil, tek bir pil kullanacak. Telefonların batarya üreticisi olarak Ningde Amperex Technology Limited olarak listelendi

image

image

Batarya kapasitesi ve şarj hızına gelecek olursak S25 Ultra’da, kardeşi S24 Ultra gibi 45W hızlı şarjlı 5.000 mAh batarya paketi bulunacak. Galaxy S24 Ultra’nın batarya performansı kullanıcılar tarafından oldukça beğeniliyor. S25 Ultra’nın optimizasyon ve Snapdragon 8 Gen 4 yonga setiyle daha iyi pil performansı sunması oldukça olası duruyor. Serinin tanıtım tarihi olarak 2025 yılı başı işaret ediliyor.

Kaynak: Tekno Burada 

9 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bilgilendirme İçin Teşekkürler 😊👍

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Evet s20 ultradan beri hala değiştirmemekte ısrarcılar rakipleri 5600 hatta 6000 mah kullanırken Samsung hala 5000 mah hızlı şarja hiç girmiyorum bile onun dışında da adam akıllı geliştirme yok 1 inç sensör de yok şaka gibi yani amaçları ne anlamıyorum bi bak önce rakiplerin neler yapmış demi

View solution in context

Solution
MamiM34
Active Level 8
Diğer
Keşke 65 waat koyulsaydı sürekli aynı batarya aynı waat değeri :(

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Evet redmi note 11 pro plustı o sanırım adamlar ucuz cihazlara 120w koyuyor bu gerçekten inanılmaz Samsung en üst düzey telefonunda 45w gerçekten rezil bir durum bide Çinlilerin kablosuz hızlı şarjı bile Samsung'un kablolu şarzından çok daha hızlı

View solution in context

Solution
CGRZBN
Expert Level 4
Diğer
Bende onu diyorum kardeşim. Bunun sonu yok. O cihazı kullanan adam gelip sana bana der ki sizde akıl yok gidip samsunga iphone'a bukadar para veriyosunuz. Bu aslında boş bi muhabbet onu anlatmaya çalışıyorum. Genelde samsung kullanıcıları bunu iphone'culara söylemeyi kendinde hak görüyor ama başka marka kullanan adam da gelir sana söyler o zaman..

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Evet hadi a05 a05s gibi cihazlarda 25w olmasını anlarım ama yani s24 Z fold 6 gibi telefonlara 25w koymaları inanılmaz saçma bir durum

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Teşekkürler kardeşim

View solution in context

Solution
0serName
Expert Level 1
Diğer
Batarya teknolojisinde yenilik var mı bari? Silikon bataryalardan bahsediliyor. Gerçi adamlar daha 25w ve 45wın üzerine çıkamadılar. Eline sağlık.

View solution in context

Solution
özgür_s21fe
Expert Level 3
Diğer
Samsung s20 ultradan beri adam gibi bir yenilik sunmuyor kamera 4 nesildir 1/1.30 inç büyümesi lazım batarya aynı hızlı şarj aynı sadece işlemci ve ekran geliştirmesi yapıp yenisini sunuyorlar s22 yada s23 ultra kullanıyor olsaydım hayatta geçmem s24 s25 ultraya adam gibi bir geliştirme yapmıyorlar

View solution in context

34 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bilgilendirme İçin Teşekkürler 😊👍
Anonymous
Not applicable
Diğer
Maalesef yine 5000 mah ve 45 w üzücü 🥺
CGRZBN
Expert Level 4
Diğer
8 gen 4 ile daha iyi performans sunabilir. Ki 8 gen 3 ile de iyiydi zaten
Anonymous
Not applicable
Diğer
Sorun o değil en azından bi 65 w gerekli artık
Anonymous
Not applicable
Diğer
Evet ama rakipleri 5600 6000 mah ile coşarken hala 5000 mahda ısrarcı olmaları akıl karı değil
CGRZBN
Expert Level 4
Diğer
Onunla ilgili aşağıya bi yorum bıraktım kanka 😅
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Evet s20 ultradan beri hala değiştirmemekte ısrarcılar rakipleri 5600 hatta 6000 mah kullanırken Samsung hala 5000 mah hızlı şarja hiç girmiyorum bile onun dışında da adam akıllı geliştirme yok 1 inç sensör de yok şaka gibi yani amaçları ne anlamıyorum bi bak önce rakiplerin neler yapmış demi
Anonymous
Not applicable
Diğer
120 w var rakibinde hemde 10.000 TL lik cihazında
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Evet redmi note 11 pro plustı o sanırım adamlar ucuz cihazlara 120w koyuyor bu gerçekten inanılmaz Samsung en üst düzey telefonunda 45w gerçekten rezil bir durum bide Çinlilerin kablosuz hızlı şarjı bile Samsung'un kablolu şarzından çok daha hızlı