cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A serisi mi? Galaxy S serisi mi?

(Topic created on: 08-09-2023 09:14 PM)
12427 Views
Tomar753AN
Active Level 5
Options
Diğer
Bir sorum var. Galaxy A serisi mi daha iyi yoksa Galaxy S serisi mi? Galaxy S daha iyi gibi geliyor. Merak ettiğim ikisinin arasındaki farklar neler?
29 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
Tabii ki S serisi. Arasındaki farkları A54 ile S23'ü veya S23 Ultra'yı karşılaştırarak kendin de bakabilirsin. S23/S23 Ultra direkt olarak iPhone 14/iPhone 14 Pro Max ile rekabet ediyor. Kamerası daha iyi işlemcisi daha iyi ekran paneli ve çözünürlüğü daha iyi yani her şeyinde en son teknoloji kullanılıyor. A54, iPhone ile rekabet etsin diye yapılmadı. iPhone amiral gemisiyken A54 orta segment. Orta segmentte cihazlar fiyat/performans yani mümkün olduğunca ucuza mümkün olduğunca iyi deneyim verilmeye çalışılıyor. Bence teknolojiden anlamayıp çok da parası olmayan o kesimin kullanması gereken cihaz bu. Tabii ki kendi tercihleri ama A54 yerine kendisini zora sokup iPhone 11 alan birkaç tanıdığım var güle güle ölüyorum. 🤣 Samsung sağ olsun çıkardığı modellerin sayıları ile artık nereden sonra amiral gemisi nereden sonra orta segment net bir çizgi yok. Şimdi A serisine orta segment dedik ama A04'e ne diyeceğiz? O da mı orta segment? Hiç sanmıyorum. Veya yine A serisi orta segment dedik ama A73 mü S22 mi diye sorular soruluyor, A serisi orta segment değil miydi, ne ara amiral gemilerine kafa tutar oldu? Genel olarak A serisi orta segment S serisi amiral gemisidir. Kafada öyle bilgi olarak tutulabilir ama telefon alınacaksa A serisini düşük-orta-amiral diye bilmekte fayda var. Hatta segment kavramını unutup direkt olarak isteklerine ve ihtiyaçlarına göre bakılmalı.
Tomar753AN
Active Level 5
Diğer
Teşekkürler
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
İlk defa uzun yazmam bir işe yaradı sanırım.😅 Çözüm olarak işaretlediğiniz için teşekkürler.
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
Ben her ne kadar bana göre normal olsa da "uzun" yazı yazmayı seviyorum. İkisinin arasındaki farklar kısa bir yorumla anlatılamaz. Şuan başka bir gönderiye "destan" yazıyorum, kim bilir yazmaya başlayalı kaç dakika oldu.😅
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
Çok basit bir cevabı var: S serisine param yetmiyor.🥲
Diğer
İnsanların parası yetmiyor olabilir? Paramız yetse tabi s serisi alırız.
Anonymous
Not applicable
Diğer
S serisinde batarya daha düşük ama s varken a setisine bakmam.
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Diğer
Dostum zaten s serileri ile a serilerinin fiyatlarına bakarak karşılaştırsan bile anlarsın hangisinin amiral gemisi olduğunu
Diğer
S serisi
Diğer
S serisi >>>>