cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Güvenli klasör

(Topic created on: 05-08-2021 12:38 PM)
401 Views
guneess
Active Level 1
Options
Diğer

Samsun accaut hesabımla güvenli klasör oluşturup bütün resim ve dosyaları içine atmıştım. Sanırım yedek oluşturulması gerekiyormuş  bunu bilmiyordum. Sonrasında teli fabrika ayarlarına döndürerek sıfırladım açtığımda klasör yok silinmiş  yeni klasör oluşturuluyor daha önce oluşturmuş oldugum güvenli klasörü geri getirme şansı var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Diğer
Cihazı sıfırlamadan önce güvenli klasör verilerini yedeklediysen geri getirebilirsiniz. Güvenli klasör - Sağ üst üç nokta - Ayarlar - Yedekle ve geri yükle - Geri yükle. Eğer yedeklemediyseniz maalesef geri getiremezsiniz.

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Diğer
Selam Dostum,

Ayni account ile tekrar guvenli klasöre giriş yapın eğer dosyalarınızı içinde yoksa. Maalesef getirme yolu yok.
0 Likes
guneess
Active Level 1
Diğer
Accaut hesabı açıyorum içerisinde herhangi bir güvenli klasör yazan bir şey yok hesapta sadece neler yapılabileceği ile ilgili şeyler yazıyor.
0 Likes
Diğer
Hmm yedekleme yapmadığınız için dosyaları geri getiremezsiniz maalesef.
0 Likes
guneess
Active Level 1
Diğer
Neye yarar o zaman bu samsung account
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Yedekleme kapalı ise ve verileriniz silindiyse maalesef geri getirme şansın yok.
0 Likes
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Diğer
Cihazı sıfırlamadan önce güvenli klasör verilerini yedeklediysen geri getirebilirsiniz. Güvenli klasör - Sağ üst üç nokta - Ayarlar - Yedekle ve geri yükle - Geri yükle. Eğer yedeklemediyseniz maalesef geri getiremezsiniz.
0 Likes
guneess
Active Level 1
Diğer
Sağolun olmadı malesef