cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Güncellemeler hakkında Samsung’tan bilgi bekliyoruz

(Topic created on: 12-05-2020 01:53 PM)
197 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

Türkiye ye yayınladığımız listede A serisi bulunmuyor nedense. M serisinden 2 cihaz bulunmakta ancak herhangi bir A serisinden cihaz bulunmuyor. Alacak cihazları bilmesek A serisine güncelleme gelmeyecek derdik ama maalesef yazılmamış. Forumda açılan bir gönderide bundan bahsedilmiş (izinsiz aldım kusura bakmayın eğer istemezseniz silebilirim)

C273D7F3-F72A-4811-9F61-FF1C35157261.png

 Görüldüğü üzere sadece S,Note ve bazı M serisi modelleri bulunuyor. Samsung tan artık tam listeyi bekliyoruz. Ben yine de Android 11 alacak cihazları yazayım  kafamız karışmasın:

A10 serisi

A20 serisi

A30 serisi

A31

A50

A51

A71

A70

A80

M10 serisi 

M20 serisi

M30 serisi

M51

S10 serisi

S20 serisi

N10 serisi

N20 serisi

J serisinden hiç bir cihaz Android 11 almayacaktır. İhtimali de yoktur. Soran bir arkadaş varmış sanırım;

3D739DBD-D335-4F79-8F14-8E2310FF6192.png

 Bu sitedeki veriler resmî değildir. Zaten may not denmekte. Yani o listedekiler almayacak cihazlar.  
Sayın Samsung Türkiye artık bizi bilgilendir. Alacak cihazları biliyoruz zaten sadece ne zaman alacağı hakkında bilgi vermeniz boynunuzun borcu.

Hah bu arada artık güncellemeler adlı bir başlık açın da şunu diğer olarak işaretlemek zorunda kalmayalım. 

Her ne kadar Samsung cihaz kullanmasam da kullananlar için takip edeceğim. Kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle...

18 Comments
omerluna
Expert Level 5
Diğer
Yalnız M10 serisinden sadece M10s ve M11 M20 serisinden ise sadece M21 M30 serisinden ise M30s M31 ve M31s alıyor diğerleri 8.1 ile geldi M10 M20 ve M30 android 10 onlara son onuda bir dipnot olarak düşeyim de M20 falan 3. güncelleme alacak sanılmasın ve bilgi için teşekkür ederiz ve haklısın yabancı forumlarda tam liste veriliyor Türkiye de parça parça
omerluna
Expert Level 5
Diğer
Ayrıca A01 de var
Anonymous
Not applicable
Diğer

Eklemelerin için teşekkür ederim ben onları bilerek yazmadım yoksa biliyordum M10 serisi demek daha kolaydı tek tek yazmak yerine o yüzden

omerluna
Expert Level 5
Diğer
Ha okey bende görmüşken yanlış anlaşılmasın diye ekliyim dedim rica ederim bu arada
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Merhaba Enes abi

Fotoğraftaki liste başka ülkeye ait ama aşağı yukarı aynı liste türkiyedede uygulanacaktır

image_1096.jpg

Anonymous
Not applicable
Diğer

Teşekkür ederim Alfa bende aslında görmüştüm bu listeyi sadece bizim ülkeye eklememişler nedense o yüzden açtım gönderiyi hani bazen bazı ülkelerden geç alıyoruz ya o yüzden. Teşekkür ederim tekrardan

Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
rica ederim Enes abi samsung türkiye nedense tam listeyi eklemiyor yavaş yavaş güncelliyorlar
Anonymous
Not applicable
Diğer

Tamamdır inşallah en kısa zamanda tamamlanır. 

inf4ndroid
Expert Level 5
Diğer
Katılıyorum. Bu gibi bir liste, bilmeyenler için karmaşaya sebep olur.