cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Güncelleme talebi...

(Topic created on: 10-05-2023 02:09 AM)
338 Views
hanrie3
Active Level 3
Options
Diğer

Ana ekran düzenini sadece ana ekran olarak kullanıyorum ve bir sayfada örneğin 3. Sıradaki 2. Uygulamayı silince 3. Sıra 2. Uygulamanın yeri boş kalıyor ve sürekli silinen uygulamaların yerini manuel olarak doldurmak gerekiyor. Bu özelliği otomatikleştirin lütfen Apple gibi boşluğu otomatik olarak doldursun. Bu şekilde UI/UX olarak çok basic ve can sıkıcı olmakta. Ve wrtık klavyede sadece emoji şekilleri ya da yeni emoji eklemek dışında emoji arama kısmına türkçe dil desteği gelmeli resmen bu özellik yok diye samsung'a geçtiğimden beri emoji kullanmayı bıraktım. Emoji yerleri çok karışık ve dil desteği yok. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba hanrie3,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

6 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
iOS'daki gibi ana menü istiyorsanız Ayarlar >Ana ekran> Ana ekran düzeni> sadece ana ekran seçebilirsiniz
hanrie3
Active Level 3
Diğer
Zaten o şekilde kullanıyorum fakat uygulama sildiğimde o kısım boş kalıyor resimde de olduğu gibi boş hücre kalıyor Screenshot_20231005_020139_One UI Home.jpg
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Diğer
kesinlikle katılıyorum. 👍 belki android 14 ile bu eksikliği gidermiş olabilirler.
0 Likes
hanrie3
Active Level 3
Diğer
Android 14 ile giderseler ne olacak çoğu son dönemde çıkan samsunga gelmşyormuş hüncelleme...
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Diğer
android sürümü olmasada belki arayüz değişikliği ile yapabilirler. basit bir yazılım yaması ile yapılabilecek bir şey aslında. ama gel görki bunu dahi düşünemeyen, ama her nasılsa dünyada markalaşmış ve teknoloji devi olmuş bir ülkenin mühendislik örneği var karşımızda.
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba hanrie3,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz.

Teşekkürler.
MOD