Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Ana ekran "Depolamayı yönet" kısmı Dosyalar kısmı View Post
Klavyrde mikrofon sembolü yok ayarlardan aktif edemedim View Post
Güncelmiyizde oluyordu artık yok ne zamana gelir siteye View Post
En sevdiğiniz Over The Horizon hangisi? View Post
Arkadaşlar, Samsung'un sözde "Güvenlik" adı altında cihazları kısıtlaması nedeniyle, android tarafında artık Samsung kullanmamaya karar... View Post
Samsung, uygulamaların oneuı 8.5 sürümünü Uygulama güncellemeleriyle bazılarını getirdi. View Post
(Redditte bu konu ile ilgili başlık açmıştım ama burasıda bi teknoloji forumu diye buraya da danışmak istedim)Bu ikisi arasında kaldım ama şöyle... View Post
Duvar kağıdı ve saati yapak için kullandığım uygulama profilimde mevcut. Bildirimleri aşağıya kaydırmak için Goodlock ta bulunan LockStar... View Post
Oneuı 9 yeni bir ağ kısıtlaması özelliği getiriyor. Bu özellik sayesinde oyunlar youtube veya herhangi bir sosyal medya uygulaması gibi herhangi bir... View Post
Benim telefonumda 2 aydır günde en az 20 defa "system işlevi yanıt vermiyor" uyarısı veriyor. Uzaktan destek aldım, bir işe yaramadı. Telefonu... View Post
| User | Count |
|---|---|
| 8 | |
| 5 | |
| 4 | |
| 4 | |
| 3 |