cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güncelleme optimizasyonu

(Topic created on: 11-05-2023 07:22 PM)
113 Views
bayramakkuş
Active Level 6
Options
Diğer

Telefonu güncelledikten sonra mı sıfırlamalıyız, 

sıfırladıktan sonra mı güncellemeliyiz?

Sizin tercihiniz nedir?
8 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Güncellemeyi yap kur ondan sonra 5-10 dk sonra sıfırlama işlemi yapmalısın
Jubei
Active Level 10
Diğer
Merhaba.
İşletim sistemi mantığında, hâli hazırda telefonu kullanırken sistem güncellemesi yaptığınızda, sisteminin daha sağlıklı çalışabilmesi için önce telefon içinden sıfırlama ve ve daha sonra ana yazılım içinden Wipe Cache Partition temizliği, sonrasında Wipe/Data Factory Reset yaparak, telefonu yeniden kurmak daha iyidir, ancak yanlış anlaşılmasın telefonu güncelleme sonrasında da sıfırlama yapmadan da kullanabilirsiniz.
OğuzMumci
Expert Level 4
Diğer
Değerli kardeşim güncelleme sonrası sıfırlama yapılmaz, çünkü yazılım zaten hatalı ise sıfırlama sonrası da aynı şey olduğu için gereksiz bir işlemdir ve hatta her güncellemeden sonra yapılması cihaza bazı hasarlar bırakabilir onun yerine good guardians modellerinden galaxy app booster yapmanız daha iyi olacaktır.
OğuzMumci
Expert Level 4
Diğer
Ama sıfırlama yapılamaz değildir, yapılabilir fâkât bir işe yaramayacaktır, onun yerine recovery mode dan wipe cache partition yapın daha sağlıklıdır.
bayramakkuş
Active Level 6
Diğer
Recovery mode ne
bayramakkuş
Active Level 6
Diğer
hatalı bir güncelleme icin demedim daha optimize çalışması için
Arif33332
Active Level 7
Diğer
Ben her büyük güncellemeleden sonra hard resetle wipe data yapıp komple silip baştan kurdum hiçbir zaman hata vermedi. Çok temiz çalıştı
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Diğer
Yazılım güncellemesinden sonra telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamak genellikle öneriliyor. Hem güncelleme sonrası sıfırlamak bence daha iyi ayrıca ısınma, perfomans vs. Sorun yaşamanız ihtimalini azalatmış oluyorsunuz.
0 Likes