cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

GÜNCELLEME

(Topic created on: yesterday)
6 Views
Beluga111
Active Level 5
Options
Diğer

One ui7 de çok şey bekleyenler beklemesin çok kasıyor yapılan animasyonlar berbat

Beluga111
Active Level 5
Diğer
Biliyorum düzelmezse sıfırlicam hiç yaşamamıştım böyle kasma o yüzden yazdım resmen 1fps oldu ekran kullanılamaz hale geldi
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Diğer
Gecen yıl s23 14 geldiginde 20 dk kastı sonra düzeldi yeniden baslatınca
0 Likes
Beluga111
Active Level 5
Diğer
S22 de hiç olmadı a52de olmadı j8+ da bile olmadı ilk defa duydum
0 Likes
Egecik
Active Level 7
Diğer
Hocam bende sıfır kasma. Hatta telefon daha iyi oldu ama ben sıfırlama ile kurdum. O yüzden de olabilir. Ayrıca pil performansını da begendim sıfırdan kurulum yapmama rağmen bayağı iyi gitti bugün pilim.
enineboyuna06
Expert Level 4
Diğer
Samsung tarihinin açık ara en iyi güncellemesi🔥
Beluga111
Active Level 5
Diğer
Orası öyle en azından düzelmeler var inşallah kasmakarda düzelicek
Burak08
Active Level 7
Diğer
Hocam ne kasması? Güncellemeyi ilk yaptığında olmuştur cihaz ısındığı için, arka planda uyg. güncellediği için sonra düzeliyor. Bende de aynısı oldu.
Beluga111
Active Level 5
Diğer
İleride düzelir mi bilemem ama hiçbir zaman güncellemeden sonra 1fps e düştüğünü görmedim android 8 den 14e kadar hiç yaşamadım
0 Likes
Burak08
Active Level 7
Diğer
Olabilir gayet normal, bende şuan yağ gibi akıyor. Çok beğendim ben valla
Beluga111
Active Level 5
Diğer
Arkadaşlar şöyle birşey söyleyeyim her samsung kullanan kişi gümcellemeden sonra good guardians good lock gibi uygulamaları bilmiyor samsungun bunları yapması kötü herkesin onları bilmesine gerek yok güncelleme olur akar gider telefon ek ayar yapılmamalı ve 12gb ram 8gen3 lü telefon kasıyorsa bu samsung ve androidin suçu
0 Likes