cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Dedikleri gibi One UI 7 performans arttırdı mı?

(Topic created on: 04-23-2025 10:10 PM)
115 Views
GalaxyS23kullanıcısı
Active Level 6
Options
Diğer

Deneyimlerinizi aktarır mısınız? Performans artışı olacağı söyleniyordu OpenGL den Vulkana geçildi gibi birşey.

15 Comments
berkayqydib
Active Level 5
Diğer
Bana aynı geldi
Değişen birsey yok gibi
Wukong31
Active Level 3
Diğer
Evet bende çok arttı oyun performansı 2 katına çıktı
Diğer
O kadar mı ya?
0 Likes
kHell
Active Level 9
Diğer
aga sen ilk başta kasiyor diyen değil miydin? duzeldi mi birkaç saatte
0 Likes
Ally219
Active Level 6
Diğer
Düz s24 var bende animasyonlar mütüşmel ufak takılmalar oldu sabah tek eksiği uygulamadan çıktık son uygulamar sekmesinde kaydırıp silicez ya onu gecikmeli yapıyor kaldırıyorsun ondan sonra siliyor onun harici performans biraz artmış pil ömrü daha iyi olmuş ortalama 1 saate yakın denebilir oyunlarda ısınma olarak 1 2 derece daha düşük gördüm 120hz de ısınma düşmesi görünmüyo genel olarak 60 90fps de ki ısı değerleri çok az düşmüş genel olarak 8/10 1 2 güncelleme ile çok güzel hale getirilebilir umarım sıvamazlar.
Diğer
İyi sevindim. Yani tamamen kusursuz olmasını beklerim çünkü kaç ay oldu bu kadar geç verdiler. Bakalım S23 serisinde nasıl olucak.
Ally219
Active Level 6
Diğer
Aynen öyle katılıyorum. S23 serisine bazı şeyler eksik gelebilir şaşırmayız zaten de bi zahmet onlarada kusursuz sürüm yayınlansın yani.
0 Likes
playboicarti
Active Level 6
Diğer
performance artmi reis
Adalences
Active Level 5
Diğer
S21 kullaniyom oyun denemedim ama arayuz akiciligi artti ve ortalam 1 saat daha fazla ekran suresi alabildim bu beni mutlu etti
0 Likes