cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Fatih wifi bağlanma sorunu

(Topic created on: 09-26-2023 07:02 PM)
388 Views
emir7bs
Active Level 1
Options
Diğer
Telefonum S20 FE cihazımla fatih wifi ağına bağlanmaya çalışınca ağa bağlanamıyor hatasını alıyorum gerekli sertifikaları yükledim şifre falan da yok wifi ağında ona rağmen bağlanamıyorum yurtta kalıyorum ve internete ihtiyacım var yardımcı olursanız çok minnettar olurum.

image

12 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
merhaba, bu f@tih wi-fi ağına yalnızca izin verilen cihazlar bağlanabildiğinden ne yaparsanız yapın maalesef ki bağlanamıyorsunuz
telefonunuzla ilgili bir şey değil yani
emir7bs
Active Level 1
Diğer
Farklı cihazlardan kullanan arkadaşlarım baglanabiliyor o yüzden bu seçeneği aklımdan silmiştim
Anonymous
Not applicable
Diğer
hmm öyleyse ben de bilmiyorum çünkü biz de denememize rağmen olmamıştı, arkadaşlarının nasıl bağlandığını biliyor musun
emir7bs
Active Level 1
Diğer
Onlar direkt normal bir şekilde baglaniyorlar vpn açıp kullanıyorlar benim gibi sorun yaşayan yok sadece 1 tane tablet var o da aynı şekilde bağlanmıyor
Diğer
Artık okul internetlerine wifi yöneticisinden sadece seçilen cihazları alıyorlar ( öğretmenlerin telefonları pcler akıllı tahtalar fln) oyuzden artık bağlanamıyoruz sanırım hatta bizim okulda wifi ağını göremiyoruz bile gizli ağ olarak aktif
emir7bs
Active Level 1
Diğer
Arkadaşlarım nasıl bağlanıyor onu hala çözemedim
Anonymous
Not applicable
Diğer
belki de onlar önceden telefonlarını wi-fi ağına bağlamışlardır, yani izin verilen cihaz listesine ekli olabilir,
emir7bs
Active Level 1
Diğer
Olabilir bilmiyorum
sabırekren
Active Level 7
Diğer
Allah sabır versin internetsizlik çok zor birsey gerçekten birde yurtta kalıyorsan
0 Likes