cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ekonomik Ayar(Sağlık Açısından)+++

(Topic created on: 07-06-2024 11:41 PM)
176 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
Beyler gözümde miyop var baya baya fazla ölçüsünü bilmiyorum neyse uzağı baya göremiyorum hele hele okulda zor oluyor...
(Gözlük=Çirkin Gösteriyor)
(Lens=Dünyanın En Zahmetli İşi Bir Ömür Kim Çekecek)
(Göz Çizdirme=Öyle bir zamandayız ki memurlar ev,araba zor alıyor kim buna 50k vercek)
Benim sorum şu ben genelde yani genelde akşamları göz rahatlığı kalkanını açarım ekran parlaklığını sonuna kadar kisarim telefonu gözüme baya yakıştırıyorum gözüm sağlığı için bu lanet cihazı nasıl verimli kullanabilirim önerebileceğiniz ayar varmı bakma demeyin bağımlıyım.

image

9 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Puntoları büyüt mutlaka ekran kontrastını maksimum yap ve yakinlaştırmasını da aç
Anonymous
Not applicable
Diğer
Punto?
Anonymous
Not applicable
Diğer
Yazı boyutu
Anonymous
Not applicable
Diğer
Knk uzağı göremiyorum yakini değil😅
Diğer
Şimdi bir miyop u olan birisi olarak gözlük almasan herşeyi yap miyop un artar yani beyaz duvara baksan bile artar yani gözlük kötü gözüküyor diye bir şey yapma kendine zarar ve göz koruma kalkanını açabilirsin ama parlaklığı kısma o daha da beter eder bence sen gözlük al sonuçta sağlık her şeyin üstünde değil mi 😀
kullaniciii
Active Level 10
Diğer
Ben şahsen gözlüksüz göremeyecek dereceye kadar geldim 9 senedir takıyorum gözlüğü ileri ki yıllar da(uzun yıllar yani bu ekonomi de imkansız 😅) durum el verirse çizdireceğim lens çile gibi bir şey diye duydum.
Anonymous
Not applicable
Diğer
50k çok para be kral
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
O zamana daha pahalanir bilemem ama para hersey;(
kullaniciii
Active Level 10
Diğer