cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Dev Konu (Kendi Temanı Kendin YAP)

(Topic created on: 06-03-2020 12:25 PM)
3419 Views
iboykr123
Active Level 7
Options
Diğer

Bir önceki konumda, özelleştirilmiş işlemleri kısaca bahsettim lakin, şimdi ise o konudaki tema yapım olayını ele almak istedim. Malum hepimizin en önem verdiği şey tema, peki neden kendi temamız olmasın? Gelin tema yapımına başlayalım öncelikle cihazımız için, arkaplan seçimi yapacağız 2 tane olacak kilit ekranı ve normal ekran onun için internetten 2 tane kaliteli arkaplan indireceğiz. Ben futbol takımının arkaplanı indireceğim, Galatasaray'a ait

Ana Ekran :

image

Kilit Ekranı

image

Şimdi yapmanız gereken adımlara geçelim bir önceki konuda belirtmiştim NİCE LOCK indireceğiz. Herhangi bir mağazadan indirebilirsiniz. Ardından  Theme Park Adlı uygulamayı indireceğiz, APK olarak indirin 

Şimdi uygulamaya giriş yapalım diye
Design New Theme Kısmına Basalım..
Bize iki tane seçenek sunacak, birisi geçerli duvar kağıdı diğeri galeri ben galeriyi seçiyorum yeni tema eklemek için

image

Galeriden indirmiş olduğum duvar kağıdını seçiyorum, bize şöyle ayarlar ekranı açıyor gelin bakalım.

image

Kilit ekranı kısmına dokunuyoruz, değiştir diye seçenek çıkıyor. Ona basıyoruz kilit için indirdiğimiz temayı seçiyoruz 

image

En altta Renk kısmı var ben buraya takımım renkleri olan sarı kırmızı yapacağım, siz de isterseniz başka renk yapabilirsiniz. Gelin başyalım

image

Evet buradan renk ayarlarımızı yapıyoruz.
Stil kısmına geliyoruz, istediğiniz stili ayarlayabilirsiniz. Stil kısmını kırmızı yapıyorum takımım renkleriyle uyumlu olsun diye ; 

image

En tepede indir işareti var ona basıyoruz. Yaptığımız temaya isim verelim. Ben kullanıcı adımı yazıyorum.

image

Tamam kısmına basalım.. ; temamız hazırlanıyor..
Temalarım kısmına girelim yaptığımız temayı seçelim..

image

image

Temaya dair bazı görseller; yorumlarda ekleyeceğim. 

Cebrail
Expert Level 5
Diğer
anlıycağın uyumlu değil malesef.
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Diğer
gördüğün gibi olmuyor 2 tane sürümü var zaten. 1.0.0 ile 1.0.5 sürüm 2 side olmadı.
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Diğer
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Diğer
orda mısın neden yazmadın?
0 Likes
ssssss3
Active Level 9
Diğer
Her telefon Good Lock ve modüllerini desteklemiyor. S ve Note serisi hepsini desteklerken A serisinde de A20 ve üstü destekliyor yanilmiyorsam. M serisi komple desteklemiyor.
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Diğer
Yaa insan gerçekten şükretmesini bilmeli öncelikle bunu demek istiyorum. Sitem ettiğim şey ise A10 da hemen hemen hepsi uyumlu çalışıyorken A10S de olmaması insanı üzen kısım malesef. Fakat dediğim gibi her şeye rağmen şükretmeyi bilmek lazım. :))
0 Likes
iboykr123
Active Level 7
Diğer
Cebrail sizin için tema yapacağım gün sonunda. belirli bir siteye yüklerim oradan indirirsin
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Diğer
Teşekkür Ederim. Fenerbahçe için yaparsan inan çok sevinirim. Son olarak bunun gibi iphone gibi yaparsan çok memnun olurum ve sevinirim. Alt tarafı gördüğün gibi tam iphone gibi. Bunun gibide yaparsan çok makbule geçersin. Hatta aynısını yaparsan çok sevinirim gerçekten. Malesef paralı olmasa çok severek kullanıcağım temadır.
0 Likes
iboykr123
Active Level 7
Diğer
onun için, bilgisayara geçmem gerekiyor şuan elimde bilgisayar yok. ben size Fenerbahçe ile ilgili tema yapıp atarım şuna yeni konu hazırlığı yapıyorum. akşam buradan nasıl yükleyeceğinize dair yorum atarım
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Diğer
Bilgisayar ile mi yapılıyor o kısım bizde de pc yok, keşke olsaydı yaa,tamam olur umarım güzel Bir Fenerbahçe Teması olur. Keşke olsaydı yaa. Neyse tamam bekliyorum.
0 Likes