cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

CheckFirm Uygulaması nedir ve nasıl kullanılır 📱✅👇

(Topic created on: 06-07-2024 07:22 PM)
868 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
Merhaba değerli forum kullanıcıları. Bugün ki konumda size herkes tarafından bilinen ve sevilen bir uygulama olan Checkfirm den kısaca söz etmeye çalışacağım. (bilmeyenler için) 

Bildiğiniz üzere Samsung Galaxy cihazlarda kullanabileceğimiz ve cihazımızı özelleştirebileceğimiz bilgi alabileceğimiz birçok faydalı ve güzel uygulama mevcut. Çünkü Samsung kullanıcılara en fazla ayrıcalığı sunan firmalardan biri. Checkfirm de bu uygulamalardan biri. Peki nedir bu uygulama ve nasıl kullanılır çok detaya girmeden herkesin anlayabileceği şekilde anlatmaya çalışacağım. 

CheckFirm Nedir ? 

CheckFirm kullandımız Galaxy cihazımızda yer alan Android sürümünün one ui arayüz versiyonunun ve donanım yazılımının güncel durumunu ve güncelleme durumunu kontrol ve takip edebileceğiniz güzel bir uygulama. Mesela cihazımıza yeni bir one ui ve android sürümü gelecek olduğunda veya bununla ilgili yeni bir test işlemi Samsung tarafından yapıldığında bu uygulama ile bunu sürekli olarak kontrol edebilirsiniz. Burada uygulama biraz detaylı veya karışık bir uygulama gibi görünsede ( farklı numaralar vs ) aslında öyle değil. Kullanımı kolay burada sadece bilmemiz gereken nokta yeni bulunan donanım yazılımı , keşfedildiği tarih ve güncellemenin türü. Detay verecek olursam : 

Örnek : Cihazımız S24 diyelim ve şuan da android 14 one ui 6.1 yüklü. Ve cihazımızın android 15 one ui 7.0 testleri başladı. Uygulama da keşfedildiği tarih: 07/06/2024 oluyor. Türü : kullanıcı arayüz güncellemesi ( one ui ) veya android sürüm güncellemesi ( Android 15 gibi ) oluyor. Orada tarafından şifresi çözüldü yazan yer ise : Bu yeni test edilen yazılımın ilk kim tarafından keşfedildiğini yazar yani bu güncellemeyi bu uygulama da ilk kim sorgulatırsa ekran da bir sonraki teste kadar onun adı yazar. 

CheckFirm Nasıl Kullanılır ? 

Uygulamayı Google play store üzerinden cihazımıza kurduktan sonra açalım ve ana ekranda yer alan büyüteç simgesine basalım uygulama cihazımızı otomatik olarak tanıyacak eğer tanımaz ise bizde kendimiz manuel olarak ekleyebiliyoruz. Ve açılan ekrandan detayları görebiliyoruz. 

image

8 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Paylaşım için teşekkürler

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Buralar yine kalite koktu teşekkürler kankam 😊

View solution in context

Solution
AEFSANE
Expert Level 5
Diğer
Teşekkürler

View solution in context

Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Diğer
tesekkürler🥰

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Bilgi için teşekkürler 🫡

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Eline, emeğine sağlık kardeşim 😊👍

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Eline sağlık Tolga forumda bununla ilgili bir sürü soru geliyor, faydalı oldu bu 😊

View solution in context

Solution
ATC_Closed
Expert Level 2
Diğer
Bilgilendirme için teşekkürler Tolga kardeşim 🫡

View solution in context

25 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Paylaşım için teşekkürler
BeşiktaşA70
Active Level 3
Diğer
"CSC" nerede yazıyor
Anonymous
Not applicable
Diğer
ayarlar yardım cihaz bilgilerine gir
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Buralar yine kalite koktu teşekkürler kankam 😊
Anonymous
Not applicable
Diğer
estağfurullah rica ederim kankam 😊👍🙏
Anonymous
Not applicable
Diğer
Oooo tolga bana kankam dedi 😊 kendimi bi özel hissettim ilginç 😂
Anonymous
Not applicable
Diğer
ahahaha yahu niye demiyim egom yokki benim aşk olsun 🙂 👍 yaşı her ne olursa olsun ben bana iyi davranan seven sayan iyi insan olan emeğe saygı duyan herkesi severim
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ohaaa tolga bana cevap verdi 😂
Anonymous
Not applicable
Diğer
offffffff