cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Canlı Duvar Kağıdı

(Topic created on: 3 weeks ago)
129 Views
YunusG
Active Level 9
Options
Diğer

Merhaba. Elimde iki tane video mevcut. Birisini kilit ekranı için, diğerini ise ana ekran için duvar kağıdı yapmak istiyorum. Birkaç uygulama denedim ancak olmadı. Önerdiğiniz bir uygulama var mı? Bilgisayardan Wallpaper Engine ile yapıp telefona aktarılabiliyor ama ücretli bir uygulama. Bildiğiniz ücretsiz ve mümkünse bilgisayar gerektirmeyen bir çözüm var mı? 

7 Comments
BeyaZenci
Active Level 4
Diğer
https://play.google.com/store/apps/details?id=io.wallpaperengine.weclient şunu Bi deneyin ben kullanmıştım bi ara iyiydi.
Siberizm
Active Level 6
Diğer
Hocam bu uygulama Play Store üzerinden ücretsiz olsa da PC bağlantısı istediğinden teknik olarak ücretli bir yazılımdır
YunusG
Active Level 9
Diğer
Bahsettiğim paralı uygulama buydu zaten. Bilgisayardan yapmak gerekli ve bilgisayar versiyonu ise paralı.
BeyaZenci
Active Level 4
Diğer
Ben atlamışım orayı ya okumamışım pardon. ben PC de kullanıyorum da ücretli evet ama hakkını veriyor başka uygulama araştırıp geri dönüş yaparım.
YunusG
Active Level 9
Diğer
Evet hakkını gerçekten veriyor, uygulamayı biliyorum ama şu anda bilgisayarım olmadığı için yapamıyorum. Ayrıca sadece telefon için kullanacağım ve sadece kilit ekranındaki video ile ana ekrandaki videoyu ayıracağım için 150-200 TL (sanırsam) ücret ödemek istemiyorum.
0 Likes
Hayretender
Active Level 1
Diğer
Goodlocktan yapabilirsin.
0 Likes
YunusG
Active Level 9
Diğer
Wonderland'den bahsediyorsanız kilit ekranındaki video ile ana ekrandaki video ayrılmıyor. Fa‌‌‌rklı videoşar seçmek istiyorum.
0 Likes