cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bu cihaz bu durum ile uyumlu değil

(Topic created on: 03-14-2020 12:25 AM)
191 Views
omerbey68
Active Level 3
Options
Diğer

Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu uyarıyı artık almakistemiyoruz. Mesela geçen gün ben Google Kamera uygulamasını indirmek istedim, fakat gel gir ki "bu öğe ulkenizde kullanılmıyor" v.b hatalar alıyorum. 

image

#android #googleplay #galaxystore #telefon 
0 Likes
9 Comments
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Diğer

Uygulamala yapımcıları uygulamaların güncellemelerini yeni cihazlar için yapmaktadır. Bu tarz uyarıları alıyorsan eğer, uygulama kaynaklıdır. Yeni telefon aldığın zaman neredeyse hiçbir uygulamada bu uyarıyı almazsın. Uygulama yapımcıları ile görüşebilirsin...

omerbey68
Active Level 3
Diğer
Kardeşim uygulama yapımcısı yani Google herkesadamlarin kafa yapısını biliyor. Önce Google telefonlarına güncelleme getiriyor (bunu anladık kendisini ön plana alıyor.) Ama diğer telefonların tamamı güncelleme alana kadar yanlızca Google alsın güncellemeyi. Yok bilemem Nisan'da Huawei, Yok Eylül de Nokia, Yok Haziran da Oppo insanlarla alay mı ediyor bunlar?
0 Likes
onuryılmaz
Active Level 6
Diğer
google camera snapdragon işlemci kullanmayan telefonları şu an desteklemiyor telefonun eski veya yeni olmasıyla alakalı değil
gokhan01
Active Level 7
Diğer
teşekkürler onuryilmaz bilgilendirme için.. bende merak ederdim neden biz kullanamıyoruz diye..
onuryılmaz
Active Level 6
Diğer
internette apklar mevcut entegre etmeye çalışanlar var A50 de şu an çalışmıyor ben denedim
omerbey68
Active Level 3
Diğer
ille de Google Pixel alaagiz desene
0 Likes
omerbey68
Active Level 3
Diğer
😄
0 Likes
serdogan
Active Level 2
Diğer
ben apk olarak yükledim kullanıyorum
0 Likes
omerbey68
Active Level 3
Diğer
ben de yüklemiştim. fakat ben en son sürümünü kullanmak istiyorum.
0 Likes