cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Buds 2 uzun kullanım deneyimlerim

(Topic created on: 01-11-2025 09:04 PM)
131 Views
ienes
Expert Level 1
Options
Diğer
Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum almak isteyenler için deneyimlerinden bahsetmek istiyorum ;

Tasarım ve malzeme kalitesi : tasarımı bence oldukça güzel ele alındığında kaliteli olduğunu hissettiriyor , arkadaşımda buds fe var kesinlikle buds 2 daha kaliteli duruyor . Defalarca yere düşürdüm ama banamisin demedi sadece ufak ezikler oldu oda normal. Spor yaparken de kullanıyorum terlememe rağmen birşey olmadı. Kulağımin yapisi normalde kulak içi kulaklık kullanmaya pek uygun değil çoğu kulaklik kulağımdan hemen düşer ama buds 2 de böyle bir durum yaşamadım gayet sağlam duruyor.

Ses kalitesi : bu güne kadar bir sürü farklı kulaklık kullandım aralarında sesini en çok beğendiğim buds 2 oldu . Basslar ve tizler çok uyumlu 

Özellikler ve kullanışlılık : kutusu küçük olduğu için kulak üstü kulakliklardan çok daha pratik. Wearable uygulamasında yapılacak ayarlar ile telefona dokunmaniza gerek kalmadan şarkı atlama ses kısma ortam sesini değiştirme gibi şeylerin hepsini kulaklığın üstünden yapabiliyorsunuz.

Ben kullandığım süre boyunca çok memnun kaldım alacaklara tavsiye ederim. Miadini doldurana kadar benimle beraber olacak.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
shizerk
Active Level 8
Diğer
buds2 kullanıyorum uzun suredir bende basslar gercekten iyi ses seviyesi cok tatmin ediyor alacaklar cekinmeden alabilir.

View solution in context

8 Comments
Urungu81
Active Level 7
Diğer
Buds 2 pro kullanıyorum bende 6 ay kadar oldu galiba şarjı yeterli gelmiyor 5-6 saat için ama eko sistem için güzel kulaklık
ienes
Expert Level 1
Diğer
Şarj süresi bendede oldukça düştü ama çok aktif kullanmadigim için full şarj 1 hafta yetiyor neredeyse
0 Likes
Diğer
Bende buds 2 yi uzun süre kullandım ve şunu söyleyebilirim gerçekten çok sağlam cihaz yüzlerce kez yere düşürdüm gerçekten çizik bile yok ses kalitesi konusunda gayet iyi bass ları yeterli kulağa mükemmel oturuyor. Tam bir fiyat performans ürünü bence
circassiann
Expert Level 5
Diğer
Bendede 2 senedir var gayet başarılı.. gürültü önlemede iyi iş çıkarıyor.bass lar tizler temiz.daha kullanırım memnunum cidden
0 Likes
BeyaZenci
Active Level 4
Diğer
Yüksek ses nasıl? Bangır bangır seviyesinde istiyorum da?
0 Likes
ienes
Expert Level 1
Diğer
Ses seviyesi bence gayet yeterli ama o kadar bangır bangır değil
0 Likes
SerCnYtmez
Active Level 6
Diğer

Buds 2 Pro kullanıyorum S23u ile, gayet memnunum. Tek eksiği 96 khz ses olmaması ve tizlerin tutarsız olması.

Solution
shizerk
Active Level 8
Diğer
buds2 kullanıyorum uzun suredir bende basslar gercekten iyi ses seviyesi cok tatmin ediyor alacaklar cekinmeden alabilir.