cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bixby ile tanışın.

(Topic created on: 08-09-2023 03:36 PM)
966 Views
Tomar753AN
Active Level 5
Options
Diğer
Android kullanıcıları google asistanı biliyordur. Ama eyer telefonunuz samsung modelse telefonunuzda aslında iki asistan bulunmuş oluyor. Bixby yapay zekası Türkiye'de bilinmemesinin sebebi türkçe dil desteği bulunmaması. Uygulamada oturum açıp kullanım koşullarını kabul ettikten sonra Hi bixby derseniz otomatikman açılacaktır. 

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Uygulama ön yüklü olarak geliyor zaten Hi,Bixby diyerek uyanması için uygulama giriş yapmaları Bixby sesini seçmeleri Voice wake-up seçeneğini açmaları gerekiyor ve isterselerse kendi sesini öğretip sadece kendi sesi ile uyanmasını sağlayabilir ayrıyetten uyandırma seçenekleri de var Bixby ya da Hi,Bixby diyerek uyandırılabilir1691585495937_1691585495929_0.jpg

View solution in context

30 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
Önce kurulum yapmaları gerekiyor ama.
Tomar753AN
Active Level 5
Diğer
Telefonda otomatik var zaten. En azından bende otomatik yüklenmiştir.
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
Ayarlarına baktım Voice Match gibi kurulum yapma zorunluluğu yokmuş. Ama bende ve evdeki A72'de en azından hüküm ve koşulları kabul ettirmek için menü çıkıyordu. Yani direkt olarak kullanılamıyordu.
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
Ha siz yüklü gelmesini mi söylüyorsunuz? Evet yüklü geliyor ama direkt olarak "Hi, Bixby!" diyerek kullanamazlar.
Tomar753AN
Active Level 5
Diğer
Kullanım koşullarını kabul etmek gerek önce doğru söylüyorsunuz. Umarım bu bilgi işinize yaramıştır.
Ardawss
Active Level 4
Diğer
İngilizce çok bilmediğim için kullanamıyorum 😪
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Uygulama ön yüklü olarak geliyor zaten Hi,Bixby diyerek uyanması için uygulama giriş yapmaları Bixby sesini seçmeleri Voice wake-up seçeneğini açmaları gerekiyor ve isterselerse kendi sesini öğretip sadece kendi sesi ile uyanmasını sağlayabilir ayrıyetten uyandırma seçenekleri de var Bixby ya da Hi,Bixby diyerek uyandırılabilir1691585495937_1691585495929_0.jpg
A350
Active Level 3
Diğer
Şu uyguama varya hayatımı kurtarıyor televizyon kumandası kullanmıyorum artık 2 oda öteden sesleniyorum televizyonun kanalını değiştiriyor kapatıyor telefon kilitliyken herşeyi yapıyor foto çekiyor arama yapıyor mesaj gönderiyor
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ben o bixby denilen uygulamayı kullanamadıktan sonra Türkçe dil desteği olmadığı için olmasının da benim için bir anlamı yok.