cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

BATARYA DEĞİŞİR Mİ ÜCRETSİZ ?

(Topic created on: 12-09-2024 03:59 PM)
256 Views
merturkk
Active Level 7
Options
Diğer

image

bu kabul edilebilir bir değer değil hadi 3 4 saat anladık ta bu kadar olamaz 

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
BeyazzAdam
Active Level 7
Diğer
Hocam s24 fe var boştayken çok fazla şarj tüketiyor cihaz benimde sizin gibi Bluetooth sürekli açık ancak bende bu saatleri alıyorum aşağı yukarı bu exynoss işlemcinin bir hadikapı diye düşünüyorum

View solution in context

0 Likes
Solution
flora_
Expert Level 5
Diğer
Garantiye gönderebilirsiniz hocam bu ne böyle

View solution in context

0 Likes
Solution
salihunsal
Active Level 4
Diğer
Senin cihazda bi sıkıntı var sanırım benim telefonumda s23 fe en az 5 saat ekran süresi alıyorum

View solution in context

0 Likes
Solution
Enes00_
Active Level 3
Diğer
kesinlikle anormal bendede s23 fe var 8 9 saat ekran süresi alıyorum.Bataryayı değişirler evet garantisi devam ediyorsa.Size tavsiyem pil değişimden sonra pil koruma modunda maksimum derecede kullanmanız.

View solution in context

0 Likes
18 Comments
flora_
Expert Level 5
Diğer
Garanti kapsamında ise değişir.
0 Likes
merturkk
Active Level 7
Diğer
evet 2 yıl garantisi var
Solution
flora_
Expert Level 5
Diğer
Garantiye gönderebilirsiniz hocam bu ne böyle
0 Likes
merturkk
Active Level 7
Diğer
tekrar kayıt açtırıp müşteri hizmetleri ile görüşeceğim sonrasında garantiye vereceğim. tahmini ne zaman elime geri ulaşır?
0 Likes
Ümmet05
Active Level 7
Diğer
24 saat içinde servisteki işlemi tamamlanıp gönderilmeye çalışılıyor demişlerdi bende gönderdim yazılımsal sıkıntılar var diye 24 saat içinde geri gönderdiler kargoyla git gel servis toplam 2 günde geri elime ulaştı. Hiçbir işlem yapılmadı yazıyodu ama servisten geldikten sonra ekran süresi 1.5 2 saat uzamıştı
0 Likes
BeyazzAdam
Active Level 7
Diğer
Cihaz ne hocam
0 Likes
merturkk
Active Level 7
Diğer
s23fe
0 Likes
Solution
BeyazzAdam
Active Level 7
Diğer
Hocam s24 fe var boştayken çok fazla şarj tüketiyor cihaz benimde sizin gibi Bluetooth sürekli açık ancak bende bu saatleri alıyorum aşağı yukarı bu exynoss işlemcinin bir hadikapı diye düşünüyorum
0 Likes
merturkk
Active Level 7
Diğer
geçen hafta pil sağlığımı ölçtürdüm %98 çıktı tekrar arasam mı bu sorun pil değişimi ile çözülürmü falan diye
0 Likes