cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android telefonlar için sosyal medya kalite bozma Yalanı

(Topic created on: 04-25-2022 10:57 AM)
662 Views
BAY-PANDA
Active Level 8
Options
Diğer

Çoğu kişi bilindik sosyal mecra platformuna android telefon ile yüklediğimiz fotoğrafların, kalitesinin bozulduğu söyleniyordu. YALANMIŞ.(en azından benim kullandığım android telefon için)Dün kendim fotoğraf portfolyosu oluşturmak için bilindik sosyal mecra platformunda bir hesap açtım ve 2 adet fotoğraf yükledim.Daha sonra ekran görüntüsü aldım ve orjinal fotoğraf ile karşılaştırdım ve bir bozulma göremedim.Buraya yüklediğim fotoğrafların bile kalitesi bozulurken orada gayet iyiydi.(video'da nasıl olur bilmiyorum,video yüklemedim) Acaba samsung  son çıkan üst seviye S telefonları için bilindik sosyal mecra platformu ile anlaşmamı yaptı?Burada reklam olmaması için hesabımı paylaşmıyorum,isteyene özelden atarım.Telefonum Samsung Galaxy S21 5G

22 Comments
ben006
Expert Level 5
Diğer
Andorid 12 ile o sorun kalkacak deniliyordu bende de ayni bozulma yok a52s te
BAY-PANDA
Active Level 8
Diğer

o zaman çözüldü sanırım.Elmanın elinde koz kalmadı neredeyse :)

dinliyorum
Active Level 7
Diğer
Ya birak bozulmuyormus hikaye at hikayene bi sarki veya yazi emoji bisey ekle bide bak nasil bozuluyor bende ayni cihazi kullaniyorum
0 Likes
BAY-PANDA
Active Level 8
Diğer
Yalan borcum mu var sana ,instagram hikaye ve etiketli? (Bu forumda biraz bozuluyor,ona göre bak)(Bu arada ben işletme hesabı açtım, oradan fotoğrafçılık seçtik, ondan olabilir mi) kişiye özel muamele gibi.Screenshot_20220425-131947_Instagram.jpg
0 Likes
dinliyorum
Active Level 7
Diğer
ben0006 nickli arkadasa yazmistim ben onu
Tolga67
Expert Level 5
Diğer
Bak bu konu da çok haklısın abartı bir bozulma yada göze batan bir bozulma olmuyor resim kalitesi kişiye bağlı olarak değişiyor örnek adam ters ışıkta resim video çeker bunu sosyal medyaya attığı zamanda kalitem bozulmuş der zaten ters ışıkta ne bekliyorsun resimlerle oynayıp oynayıp atıyorlar sonrada kalite bozuk valla benimkiler cam gibi 😊
BAY-PANDA
Active Level 8
Diğer

sanırım ,insanların hatası evet,yada android 12 ile çözüldü(6 yıldır android 6.0.1 sürümünü kullandığım için sonraki sürümlerden haberim yok ,geçmişten gelmişim gibi hissediyorum zaten 2 aydır 😄

Tolga67
Expert Level 5
Diğer
Yok be ben android lolipopdan beri resim yüklerim sosyal medyaya hep aynı kalite kardeşim biraz kişinin elinde bence 😊
BAY-PANDA
Active Level 8
Diğer
Anladım