cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android data dosyalarına erişim kısıtlaması

(Topic created on: 07-06-2024 03:52 PM)
314 Views
inspect0r
Active Level 1
Options
Diğer
Ne yaptıysam sorunu çözemedim. Yani neden android tercih ediyoruz ios yerine sınırlanmayalım diye sen kalkıp bunu yaparsan ne anlamı kaldı androidin. Eğer cihazınız yeni değilse +2 yıl bir cihaz ise bence sağlam bir root atıp sorunu çözmek gerek. Zaten garanti dediğini de bariz bir hata olursa uyguluyor. Onun dışında çokta bir anlamı yok. Kesin cözüm root
12 Comments
Members_KtoKAUI
Beginner Level 2
Diğer
evet cozulmuyor
inspect0r
Active Level 1
Diğer
Çok saçma ve sinir bozucu kral günlerdir arıyorum güncelleme onay verdiğim elime tükereyim okumadan onay verdik
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Bilgisayar üzerinden direk erişmeyi denedin mi bazen cihaz üzerinden erişimi kabul etmiyor ama bilgisayar üzerinden edebiliyor
inspect0r
Active Level 1
Diğer
Hocam shimuzu mu neyse öyle bir program falan varmış onunla oluyormuş sanırım yani telefona programı kurup pc ye bağlıyorsun izinler veriyorsun vs ama bazısı bu root demiş bazısı root değil diyor denemedim henüz çünkü root işine girersem tamamen gircem stock rom kullanmayı düşünüyorum. O yüzden önce buna gerek kalmadan telefondan bir çözüm arıyorum ama yok sanırım.
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Süpersu veya superuser uygulaması sanırım söylediğin evet bu bir root uygulaması olduğu için cihazı root etmen gerekiyor benim bildiğim kadarıyla başka bir çözüm yolu yok eskiden erişim izni veriyordu sistem ama şu an vermiyor tabii bilen arkadaşlar daha detaylı yorum yazacaktır belki başka bir yöntemi de vardır
inspect0r
Active Level 1
Diğer
Valla hocam araştırdım forumlar vb ama bulunan çözümlerde son yamadan sonra işe yaramıyor. Sürüm de düşüremiyorsun bi kere kabul ettiğin için yani dediğin gibi bende belki bilen vardır diye buraya da bir konu açayım dedim.
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Yukarıda bir yorum yazdım onu bir oku o arkadaşla bir görüş
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Diğer
1. Shizuku root değil
2. Android 14'de bununla bile işlem yapılamıyor. Sadece klasörün içini görebiliyorsun o kadar. Android 13> için çalışıyor.
inspect0r
Active Level 1
Diğer
Sağol hocam aydınlattığın için bende yavaş yavaş vakit buldukça bakıyorum deniyorum çözümleri en son 7 8 yıl önce note 5 için root işlerine bakmıştım. O gün bugündür işim olmadı şuan hatırlamak için daha çok oraya odaklandım zaten, çözüm olarak çok umudum kalmadı.
0 Likes