cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 12 ile Gelen "Renk Paleti" Yeniliği

(Topic created on: 12-20-2021 04:02 PM)
153 Views
Princee90
Active Level 8
Options
Diğer

Telefonunuzu, duvar kağıdınıza göre benzersiz renklerle özelleştirmeler yapabileceksiniz.

Renkleri, telefonunuzdaki menülere, düğmelere, arka planlara ve uygulamalara uygulanabilmektedir. 🤑

ss.jpg

19 Comments
Rose67_
Expert Level 5
Diğer
Hayır Türkiye'de Zonguldak ilinde yaşıyorum. Sadece koreceye meraklı olduğum için ve pek Türkçe kullanıcı adı tercih etmediğim için Korece yaptım.
ŞATO
Active Level 7
Diğer
Tmm eyvallah kız olmasaydın koreceyi merak etmezdin bence yanılıyormuyum
Rose67_
Expert Level 5
Diğer
Sadece kızlar merK etmiyır ki erkekler de merak ediyor Koreceyi😅 bence **bleep** kız erkek ayrımı yapılmamalı. Bu arada ağır şey soracağım neden korelilerden nefret ediyorsunuz?
ŞATO
Active Level 7
Diğer
Nefret Etmiyorum kızların çoğu Korece öğrenmek istiyor o yüzden yazdım erkeklerin çoğuda nefret ediyor o da doğru ama ben nefret etmiyorum sadece samsung firmasına gıcığım o kadar
Rose67_
Expert Level 5
Diğer
Anlıyorum. Kızların neden öğrenmek istediği çok belli zaten tek dertleri K-pop 😅😅😅 erkekler de Kore'ye anti oldukları için bu çok normaldir 😂😂😂
ŞATO
Active Level 7
Diğer
Aslında bende kpop severim ama bi kaç şarkı ama aramızda kalsın sonra kızlarımı tutuyon derlerr
Rose67_
Expert Level 5
Diğer
Ya kızları tutmakla erkeklerın nefreti arasında bir şey yok aslında nefret eden etsin boşver.
ŞATO
Active Level 7
Diğer
Aynn koreliler kendine bakıyor sende bak o zaman deme sonra niye kızlar korelilere bakıyor diyolar bide turk askeri vb varken niye koreliye bakarsinizki falan yapanlarda var
cybercider
Active Level 7
Diğer
Good lock uygulamasında var zaten. Tüm renkleri kendiniz seçebiliyorsunuz. Böyle otomatikde değil.
ŞATO
Active Level 7
Diğer
Knk onların transparanligi fazla o yüzden güzel durmuyor