cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 11 vs 10 Performansı

(Topic created on: 10-17-2021 11:24 PM)
254 Views
banuteyze
Active Level 3
Options
Diğer

Arkadaşlar ben şahsen 11 i beğendim ama zamanında Android 10 iyiydi lakin artık Android 10 çok yavaşladı ve görsellik olarak 11 daha iyi bir planda lakin 11 de şöyle bir sorun var Ram daha çok istiyor eğer raminiz 4gb ise rahatlıkla arayüzü kullanabiliyorsunuz 3gb Ram ve 2gb ramde ise performans 1 tık düşük 

6 Comments
Zeko6171
Active Level 3
Diğer
Android 11 ram hastası 4 ram var 2 ram Android gidiyor 2 ram neyime yetecek knk ? Android 10 iste 1.3 ram kullandığı gördüm
Anonymous
Not applicable
Diğer
Android 10 yavaslatildi. Planlı eskitme🙁. Bu Ram kullanımı nereye gidecek böyle ya. Android tamamen yenilenmeli. Bu sorun ilerde daha da büyüyecek.
BLACK_44
Active Level 8
Diğer
Android 11 versiyonunda pek bir degişiklik göremedim cihazım android 12 güncellemesini almasaydı 11 çıkışlı cihaz almayı düşünürdüm 12 versiyonunu başarılı buldum birde samsung arayüz degişikligine girerse ayrı bir sevindirici yanı olur...
Zeko6171
Active Level 3
Diğer
Bu arada telefon ne knk
Zeko6171
Active Level 3
Diğer
Benim A21s 4 yıl destek verecek dedi Samsung simdi Android desteği kesiyor mükemmel destek
BLACK_44
Active Level 8
Diğer
Benimde a21s 2019 dan sonra çıkan cihazlarada 4 yıl güncelleme vermesi lazım sen bu bilgiyi nerden aldın ?