cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ANDROİD 14 HABERLER & GÜNCELLEME TAKVİMİ

(Topic created on: 11-25-2023 09:40 AM)
209 Views
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Herkesin beklediği Android 14 güncellemesinin takvimi http://www.guncelmiyiz.com/ internet sitemizde yayınlanmıştır.

Cihazınızın gelecek tahmini güncelleme takvimini takip edebileceğiniz, yeni güncelleme içeriklerini inceleyebileceğiniz ve  cihazınızda bulunması gereken güncel yazılım sürümünü öğrenebileceğiniz internet sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. 

Güncellemelerin, gerekli görülen çeşitli performans testleri sebebiyle tarihleri değişebilir .

5,916 Comments
Mertcan39
Expert Level 1
Diğer
İos 17 hatalarla çıktı telefonlar kapanıyordu ısınmalar vardı böyle bir güncelleme gelse bu sefer vereceğiniz güncellemeyi dersiniz azcık bekleyin stabil gelsin işte
avb44
Active Level 1
Diğer
Merhabalar yorumlara bakıyorum şaşırıyorum.bu güncelleme insanı uzayamı çıkarıyor,şu anki hali ile kullanamıyor musunuz bu ne acele
Ben günde 2 defa şarz ediyorum 100 ün üzerinde görüşme yapıyorum iş ve ofis programlarını kullanıyorum hiç ihtiyaç duymadım uygun zaman ve uyumlu olduğu zaman gelir Samsung birkaç kişi demek değildir acele ediyorsunuz sonrada ortam yandı buram kastı diye şikayet edeceksiniz.beklemesini bilmek gerek
___Mert__A23
Active Level 5
Diğer
Amca biz daha çok genciz yenilik istiyoruz hep😂
avb44
Active Level 1
Diğer
İyi dedin bak bu yaşta beklemeyi ve sabretmeyi öğrenmezsen ilerde çok sıkıntı çekersin sabretmek ayrı yenilik istemek ayrı şeyler kardeşim
Anonymous
Not applicable
Diğer
Dün a54 e verildiyse diğer A serisine de düşer merak etmeyin
0 Likes
M14-Yusuf
Active Level 4
Diğer
Gardaşım bende de m14 var ona bakarsan güncelmiyiz sitesi 3kasım-3aralık dedi hâlâ güncelleme yok. Siteye bakarsak işimiz iş. Eninde sonunda gelir sabret 😄
öylersine
Active Level 3
Diğer
Ne zaman android 14 gelicek ? Ve one uı 6 gelicek ?
Anonymous
Not applicable
Diğer
1 ay kadar bekle,daha amiral modeller yeni aldı.
0 Likes
MARSFBA55
Active Level 9
Diğer
One ui 6.1 ne zaman gelecek 
0 Likes
teknolo
Active Level 6
Diğer
Daha tam 6.0 ı gelmedi sakin ol bi
0 Likes