cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ANDROİD 14 HABERLER & GÜNCELLEME TAKVİMİ

(Topic created on: 11-16-2022 03:56 PM)
119 Views
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Herkesin beklediği Android 14 güncellemesinin takvimi http://www.guncelmiyiz.com/ internet sitemizde yayınlanmıştır.

Cihazınızın gelecek tahmini güncelleme takvimini takip edebileceğiniz, yeni güncelleme içeriklerini inceleyebileceğiniz ve  cihazınızda bulunması gereken güncel yazılım sürümünü öğrenebileceğiniz internet sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. 

Güncellemelerin, gerekli görülen çeşitli performans testleri sebebiyle tarihleri değişebilir .

5,929 Comments
Arda1238
Active Level 8
Diğer
Kasım - Aralık arasında gelir aksaklık olmazsa testlerde,tam tarihi kimse bilmiyor.
0 Likes
Diğer
Kasım güncellemesini hala daha yayınlamadılar acaba sürpriz bir şekilde One U.I 5 güncellemesimi verecekler yoksa? Bu kadar uzun bekletmelerinin başka bir açıklaması yok çünkü. 
merkaNz
Active Level 2
Diğer

Testlerin bitip dağıtıma başlanmasından bu yana 5-6 gün oldu. her gün defalarca yazılım güncellemesi bölümünde indir ve yükle tuşuna basarak kontrol ediyorum ve güncelleme bana hala gelmedi. Aramızda hiç alan var mı?

Anonymous
Not applicable
Diğer
S20fe model kullanıyorum Android 13 güncellemesi Bana da gelmedi Samsung Türkiye ekibi yazılım güncellemesi dağıtımı konusunda çok yavaş bence
S23TUGAY
Active Level 7
Diğer
Daha hiç bir ülkede bile baslamadi turkiyeye gelmesi Aralık sonu
0 Likes
Cosmosium
Expert Level 2
Diğer
Güncellemeler dağıtıma çıkmaya başladı sizin galiba haberiniz yok
0 Likes
S23TUGAY
Active Level 7