cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

4800 Beğeniyi Geçtim 🥰

(Topic created on: 09-30-2024 10:20 PM)
125 Views
Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 2
Options
Diğer

image

Ancak hala takılı kaldığım seviyedeyim ben kendimi expert level 1 de görüyorum ben bu işin level kısmında değilim AMA bana yapılan haksızlığa susamam sayın moderatörler bu durumu düzeltin sistemsel olsa dahi bu durum el ile de düzeltilebilir rica ediyorum 🙏 

Herkese bana yardımlarından dolayı teşekkür ederim 🙏
20 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Merhaba kardeşim,

Bol bol beğeni ver herkese ,Moderetörlerin elinde olan bir durum yoktur level konusunda maalesef 😊

Tek çare beklemek ve aktif olmak 😍
Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 2
Diğer
Ben herzaman aktifim alfatürk abim 52 gönderiden 154 gönderiye 254 yorum dan 845 yoruma 10 çözüm den 67 çözüme ulaştım yani daha ne kadar emek harcayabilirim sabırlıyım ama bir yere kadar sabırlı olabiliyor insan istesem 250 300 gönderi paylaşırım ancak meşgul etmemek açısından paylaşım yapmıyorum
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Seni çok iyi anlıyorum ama sistem otomatik işliyor yani elimizde olan bir şey yok 😍

Umarım en kısa sürede Expert level 5 e yükselirsin
Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 2
Diğer
İnşallah abim inşallah
Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 2
Diğer
Ve şunu unutmadım değil benim ilk hesabım da hakkım yendi bunu ardı arkasına çoğu kez söylerim buna herkes şahittir
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Öncelikle hayırlı olsun kardeşim 😊 👍 level konusuna gelecek olursam expert level 1 için, beğenin ve gönderin zaten fazlasıyla var ama çözüm ve yorum'un öyle değil. Ve alfatürk kardeşimin de dediği gibi sistem otomatik yükseltme yapıyor ha eğer sistem senide bir gün yükseltirse bir anda expert level olman olası. O yüzden şuan yapabileceğin tek şey sabırla beklemek 🙂
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Tebrikler kardeşim benim 😊🙏
Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 2
Diğer
Teşekkür ederim tolga kardeşim 🙏️ seviyorum seni 🥰
Anonymous
Not applicable
Diğer